Rosberg: Remekül sikerült a felkészülés

Rendkívül elégedetten nyilatkozott a téli felkészülésről Nico Rosberg, a Mercedes csapatának tavalyi bajnoki ezüstérmese.


Rendkívül elégedetten nyilatkozott a téli felkészülésről Nico Rosberg, a Mercedes csapatának tavalyi bajnoki ezüstérmese.

Rosberg a legjobb barcelonai köridővel zárta az előszezoni teszteket, ráadásul a német istálló rengeteg kört is megtett a három kollektív gyakorlás során.

A Mercedes versenyzője éppen ezért meglehetősen optimistán várja a jövő hétvégi évadnyitót.

„Nagyszerűen alakult számunkra a tél” – mondta a német.

„Nem voltak megbízhatósági problémáink, sok kilométert megtettünk, ami remek, és egyúttal nagyon fontos is. Képesek vagyunk arra, hogy kihozzuk a teljesítményt az autóból.”

„Még nem vagyok 100 százalékig elégedett, de tudjuk, mit kell tennünk, és ez a fontos. És ezért is vagyok teljesen biztosak abban, hogy Melbourne-ben nagyon odatesszük magunkat.”

„Örülök annak, hogy én voltam a leggyorsabb. Jobb, mintha nem én lettem volna! Persze sok jelentősége nincs, de ad egy kis extrát. Szóval mindig jó.”

Bár nem érzi úgy, hogy hátradőlhetnek, Rosberg azt mondja, a megbízhatóság miatt sem aggódnak annyira, mint az elmúlt évben.

„A megbízhatóság aggasztó lehet, de mi nem igazán aggódunk. Minden csapatnak nagy kihívást jelent tökéletesen üzemeltetni ezeket az autókat. Tavaly ez volt a gyenge pontunk, és ez az, amin idén javítani szeretnénk.”

„Jó úton járunk, de még nagyon korán van, és ez jelenti az egyik legnagyobb kihívást számunkra.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS