Portugál Nagydíj

Rosberg reméli, ezúttal is megverik a Ferrarit

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Rosberg reméli, ezúttal is megverik a Ferrarit

A Mercedes GP versenyzője, Nico Rosberg reméli, hogy a hétvége további részében is a Ferrari alakulata előtt maradhatnak.


A Mercedes GP versenyzője, Nico Rosberg reméli, hogy a hétvége további részében is a Ferrari alakulata előtt maradhatnak.

A csapat számára ígéretesen indult a hétvége, hiszen Rosberg a második, Michael Schumacher pedig a negyedik helyen zárta a délutáni szabadedzést.

Előbbi versenyző elmondta, reméli, hogy a sanghajihoz hasonló teljesítménnyel rukkolnak elő Isztambulban, ám kiemelte, a taktika ezen a hétvégén is nagyon fontos lesz.

„Ami a célunk, hogy hasonló teljesítményt nyújtsunk ezúttal is. Nem számítunk arra, hogy javítunk ezen” – mondta Rosberg.

„Reméljük, hogy sikerült megszilárdítanunk ezt és talán ismét a Ferrari előtt végezhetünk. Ez egy remek lehetőség.”

„A taktika az idei évben nagyon fontos, és szerencsére úgy érzem, mi egyike vagyunk a legjobbaknak ezen a téren.”

„Elég jól indult ez a hétvége és optimistán várom a szombati edzésnapot. Produktív délutánt zártunk és sok dolgot kipróbáltunk az autóval. Nem volt túl sok problémám a gumikkal a hosszabb etapokon, mint ahogy a tapadás szintje is eléggé meglepett, hiszen jobb volt, mint vártuk.”

„Elégedett vagyok azzal, amit ma tanultunk és nagyon érdekes szombatra, illetve vasárnapra számítok.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!