Friss hírek

Rosberg tudja, intenzív marad a harc Hamiltonnal

A Mercedes világbajnoki éllovasa, Nico Rosberg biztos benne, egészen a szezon utolsó futamáig nagyon intenzív lesz majd a harc közte, valamint csapattársa, Lewis Hamilton között.


A Mercedes világbajnoki éllovasa, Nico Rosberg biztos benne, egészen a szezon utolsó futamáig nagyon intenzív lesz majd a harc közte, valamint csapattársa, Lewis Hamilton között.

A két versenyzőt 11 pont választja el egymástól az összetettben, így továbbra is teljesen nyitott még a bajnoki harc.

Rosberg elárulta, mivel a bajnokság második felében is a győzelmekért szállnak majd harcba, vélhetően tovább fokozódik majd a feszültség.

„Továbbra is intenzív marad a küzdelem közöttünk, de ez természetes, hiszen mindketten a futamgyőzelemre hajtunk majd minden egyes versenyen” – mondta a német.

„Szóval az, hogy intenzív csatát vívunk, teljesen világos, ez így lesz egészen a bajnokság végéig. Viszont ez egy olyan folyamat, amit kezelnünk kell.”

A Mercedes háza táján is egyre inkább fokozódik a feszültség – legutóbb Lewis Hamilton volt az, aki figyelmen kívül hagyta a csapatutasítást, és nem engedte el maga mellett a másképp taktikázó Rosberget.

A német elmondta, mindez olyasvalami, amit alaposan át kell beszélniük csapaton belül.

„Nem nagyon mozgat most az, hogy nyári szünet következik – remélhetőleg ez megváltozik majd, de némi időbe telik.”

„Meg kell vitatnunk a történteket csapaton belül. Ez a legjobb módja annak, hogy előrelépjünk csapatként. Semmi értelme véleményezni a történteket a médiában.”

Arra a kérdésre, hogy Hamilton helyében ő is hasonlóképp tett-e volna, mint az angol, Rosberg így felelt: „Sajnálom, de ez nem egy releváns téma, amiről beszélhetnénk. Mindez csak elmélet, szóval nincs értelme beszélni róla.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek