Orosz Nagydíj

Rossiter ülhet Sutil autójába Silverstone-ban

A Force India versenyautóját vezetheti a Brit Nagydíj péntek délelőtti szabadedzésén a gárda tesztpilótája, James Rossiter.


A Force India versenyautóját vezetheti a Brit Nagydíj péntek délelőtti szabadedzésén a gárda tesztpilótája, James Rossiter.

A 29 esztendős versenyző Adrian Sutil versenygépébe pattanhat majd be Silverstone-ban.

Rossiter korábban a Honda és a Super Aguri tesztpilótája volt, idén februárban pedig a Force India színeiben is pályára gurulhatott Jerezben. A csapat most azért ad lehetőséget számára, hogy értékes tapasztalatokat szerezzen, melyeket összevethet majd a szimulátorban látottakkal – a brit tehetség ugyanis főképp a Force India szimulátorában tölti napjait.

„Ez egy lenyűgöző lehetőség, alig várom már, hogy részt vegyek egy hivatalos szabadedzésen” – mondta Rossiter.

„Az, hogy a silverstone-i hazai versenyem, csak még édesebbé teszi ezt a hírt. A legfőbb oka annak, hogy vezetni fogom majd az autót, hogy segítsem a csapat szimulátorprogramját, melyen már közel 12 hónapja dolgozom.”

„Februárban, a téli teszteken vezettem már az autót, de nagyon hasznos, hogy ismét lehetőséget kapok erre, hiszen meggyőződhetek arról, hogy valóban harmóniában van-e a szimulátorral.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS