Friss hírek

Russell: A Ferrari újra kirobbanó formában van

A Mercedes ifjú titánja, George Russell szerint Monacóban nem sok esélyük lesz arra, hogy a Ferrarival és a Red Bull-lal harcoljanak, arra azonban mindenképpen jók lehetnek majd, hogy értékes pontokat szerezzenek.

A hercegség utcái komoly nehézséget okoztak az ezüstnyilaknak is, a hepehupás pálya ugyanis nem könnyítette meg a versenyzők dolgát. George Russell az első gyakorláson 8., a másodikon viszont 6. lett, és összességében úgy érzi, elégedettek lehetnek az elvégzett munkával – habár a teljesítményt tekintve még van hová fejlődniük.

„Szerintem meglehetősen jó napunk volt, de az világos, hogy nem tartunk még ott, ahol szeretnénk a teljesítményt illetően” – fogalmazott a brit versenyző. „A monacói egy nagyon nehéz pálya ezekkel az autókkal. Nagyon merevre vannak állítva azért, hogy működjön az aero, úgyhogy nem könnyű a határon használni egy ilyen hepehupás utcai pályán. Egy kicsit nagyobb tiszteletet kell adni a pályának, mint általában, és vannak olyan részei, ahol majdhogynem mindkét első kerék a levegőben van!”

Hirdetés
 

Russell kifejtette, arra nem lát sok esélyt, hogy a két élcsapattal harcolhatnak majd az időmérőn.

„Lesz némi tennivalónk az este folyamán, hogy lássuk, hogyan tehetnénk könnyebben vezethetővé az autót. Az élen a Ferrari kirobbanó formában van ismét – láthattuk Imolában is, mennyire jók a kerékvetőkön, és ez itt is nekik kedvez.”

„Leszegett fejjel kell folytatnunk a munkát, hogy lássuk, mit tehetünk szombaton – hogy legalább a Ferrari és a Red Bull mögött mi legyünk a legjobbak.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!