Russell: A Red Bull az összes versenyt megnyerheti idén - F1VILÁG.HU

Russell: A Red Bull az összes versenyt megnyerheti idén

HIRDETÉS
Nagyon csalódottan nyilatkozott a vasárnapi Bahreini Nagydíjat követően George Russell: a Mercedes versenyzője szerint a Red Bull elég erős idén ahhoz, hogy akár a szezon összes versenyét megnyerje.
2023 Bahrain Grand Prix, Sunday - Sam Bloxham George Russell

Az energiaital-gyárosok magabiztos kettős győzelmet arattak a Forma-1-es bajnokság bahreini nyitófutamán, miközben a Mercedeseknek esélyük sem volt a dobogóra: Lewis Hamilton az 5., George Russell pedig csak a 7. helyen ért célba. Utóbbi versenyző szerint a Red Bull annyira dominál jelenleg, hogy verhetetlen lesz egész évben.

„Kétlem, hogy bárki is harcolni fog velük idén – így minden egyes versenyt meg kell nyerniük a szezonban. Én erre fogadnék. Azzal a teljesítménnyel, amivel rendelkeznek, egyszerűen nem látom azt, hogy bárki is képes lenne harcolni velük” – mondta a Mercedes versenyzője. „A tempójuk még gyengébbnek is tűnt ezen a hétvégén, mint a teszten, ami egy kicsit furcsa, de jelenleg annyira könnyű dolguk van, azt csinálnak, amit csak akarnak.”

„Lehet, hogy nem lesznek mindig a pole-ban, mert tudjuk, hogy a Ferrari nagyon versenyképes az időmérőn, de ami a versenytempót illeti, szerintem nagyon erős helyzetben vannak.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!