Russell: A versenytempónk jobb az egykörös tempónknál - F1VILÁG.HU

Russell: A versenytempónk jobb az egykörös tempónknál

HIRDETÉS
Nem villogott túlságosan a Forma-1-es Bahreini Nagydíj első edzésnapján a Mercedes csapata. George Russell szerint a W14-es egy körön még nem elég gyors.
George Russell Mercedes

A brit pilóta csak a 13. legjobb idővel zárta a nyitónapot a szahíri pályán, elmondása szerint pedig csapata rendkívül sokat változtatott a versenyautón a múlt heti, bahreini teszteléshez képest. A Mercedes fő feladata most az lesz, hogy a két szabadedzéseken látottakat kiértékelje, és helyes döntéseket hozzon a mai időmérő előtt.

„Sok adatot gyűjtöttünk, amiket most meg tudunk vizsgálni” – magyarázta a brit. „Nagy változtatásokat eszközöltünk a tesztek óta, szóval ki kell értékelnünk, hogy ezek a várakozásoknak megfelelően működtek-e.”

„Egy kicsit másmilyen tartományban állítottuk be az autót, mint múlt héten: jobbnak tűnik, de ez nem mindig jelenti azt, hogy gyorsabb is. Úgy tűnik, a versenytempónk egy kicsit erősebb, mint az egykörös teljesítményünk. Tovább vizsgáljuk ezt, mivel javítanunk kell még a köridőn.”

Russell hozzátette, az nem kétséges, hogy még ismerkednek a 2023-as Mercedesszel.

„Nehéz pontosan megmondani, hogy hol is állunk az erősorrendben, de szeretnénk előrébb végezni az eredményjelzőn, mint pénteken. Ez még csak a negyedik napunk volt a W14-essel, szóval meg kell bizonyosodnunk arról, hogy megfelelő tartományban használjuk, és kihozzuk belőle azt, ami benne van.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!