Russell: Bármennyire is szeretnénk, nem fogunk egy másodpercet javulni szombatra - F1VILÁG.HU

Russell: Bármennyire is szeretnénk, nem fogunk egy másodpercet javulni szombatra

HIRDETÉS
Nem vár csodát a folytatástól sem Szaúd-Arábiában a Mercedes Forma-1-es csapatának ifjú pilótája, George Russell – a brit pilóta pontosan tudja, nemigen tudnak az élen csatázni Dzsiddában sem.
2023 Saudi Arabian Grand Prix, Friday - Jiri Krenek George Russell

Russell mindkét szabadedzést az 5. helyen zárta pénteken, reményei szerint pedig sikerült a legtöbbet kihozniuk a szombati időmérő edzésből. Az viszont már két hete, Bahreinben is egyértelmű volt, hogy a Mercedesnek nincsenek győzelmi esélyei, így a német csapat Dzsiddában sem számít sok jóra.

„Rengeteg adatot gyűjtöttünk, amiken keresztülrághatjuk magunkat” – magyarázta a brit pilóta. „Az lesz a célunk, hogy a legtöbbet hozzuk ki a csomagunkból, és jól eltaláljuk az autó beállításait.”

„Bármennyire is szeretnénk, és hiába a rengeteg kemény munka, tudjuk, hogy nem fogunk egy másodpercet találni egyetlen éjszaka alatt. A Red Bull egyértelműen elöl van, de rengeteget tanulunk az autónkról. A tanultak pedig segíteni fognak bennünket rövid- és középtávon is.”

„És mint a szabadedzések esetében mindig, most sem lehetünk biztosak abban, ki milyen motorüzemmódot használt – szóval majd szombaton többet fogunk tudni.”

A Forma-1-es Szaúd-arábiai Nagydíj programja magyar idő szerint 14 óra 30 perckor folytatódik a harmadik szabadedzéssel, míg az időmérőt 18 órától rendezik.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!