Friss hírek

Russell elárulta, beváltak-e a Mercedes új fejlesztései

George Russell szerint jól működtek a pénteki nyitónapon azok a fejlesztések, melyekkel a Mercedes Forma-1-es csapata érkezett az Amerikai Nagydíjra. A brit pilóta azt reméli, a hétvége további részében ott lehetnek a Red Bull és a Ferrari nyomában.

A brit pilóta az első edzést a 7., a másodikat viszont csak a 13. helyen zárta, elmondása szerint azonban lehetetlen még az erőviszonyokról beszélni, elsősorban azért, mert a második tréningen a Forma-1-es csapatok a Pirelli 2023-as abroncsainak tesztelésével foglalatoskodtak. Russell viszont optimista, elmondása szerint ugyanis a Mercedes autója jól működött, az új fejlesztések pedig látszólag beváltak.

„Határozottan egyedülálló volt a második edzés a gumiteszt miatt, de jó volt tanulni és megismerni, milyenek lesznek a jövő évi abroncsok” – fogalmazott a brit versenyző. „Mindenki egy kicsit eltérő vegyülettel dolgozott, szóval meglátjuk, mire mennek majd abból, amit itt tanultunk.”

Hirdetés
 

„Azok a fejlesztések, amiket idehoztunk, rendben működtek eddig. Az első edzés egy kicsit furcsa volt, mivel néhány csapat váratlanul gyors volt, míg másodok nem annyira. Mivel a második edzés más mederben zajlott, nem tudjuk még, hogy milyen lesz az erősorrend, de a mi autónk eddig igazán erősnek tűnt, ami ígéretes.”

„Szeretném azt hinni, hogy a középmezőny előtt leszünk ezen a hétvégén. Olyan keményen fogunk dolgozni, amennyire csak lehet, és igyekszünk gyors autóval előállni a folytatásban.”

A Forma-1-es Amerikai Nagydíj programja magyar idő szerint 21 órakor folytatódik az utolsó edzéssel, míg az időmérőt éjféltől rendezik Austinban.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Russell elárulta, beváltak-e a Mercedes új fejlesztései
Óriási elismerésben részesült Kevin Magnussen
Hornert nem lepte meg Binotto Ferraritól való távozása
Ricciardo a McLarenről: Volt egy olyan sejtésem, hogy valami készül
Verstappent választották az év autóversenyzőjének
FIA-elnök: A Red Bull fair büntetést kapott, noha a riválisok vért akartak!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!