Russell: Hamilton adott nekem egy tanácsot, és remélem, megbánja majd!

George Russell Lewis Hamilton Mercedes
Fotó: Mercedes
Rendkívül értékes tanácsot adott még évekkel ezelőtt George Russellnek a Forma-1 sokszoros világbajnoka, Lewis Hamilton. A Williams versenyzője most azt mondta, reméli, honfitársa egy napon megbánja ezt!

Russell tavaly debütált a Forma-1-ben a Williams színeiben, a Mercedes juniorversenyzőjeként pedig jó esélye van arra, hogy 2021-ben Lewis Hamilton csapattársa legyen az ezüstnyilaknál.

A fiatal tehetség a Sky Sports F1 televíziónak nyilatkozva beszélt arról, még évekkel ezelőtt Lewis Hamilton adott neki egy tanácsot, aminek köszönhetően javítani tudott teljesítményén.

„Ami azt illeti, két éve, amikor az F2-ben versenyeztem, kaptam egy kis tanácsot Lewistól. Egy értekezleten hangzott el: küszködtem egy kicsit valamivel, és beszéltem a mérnökökkel, ő pedig adott néhány tanácsot a vezetési stílussal kapcsolatban, főleg a gumikról, illetve arról, hogy hogyan tudnék többet kihozni belőlük” – mondta a brit versenyző.

„Azt nem fogom elmondani, hogy mi volt az, de azt kell mondjam, ez az apró dolog segített engem abban, hogy megtaláljam azt a kis extrát, ami még hiányzott F2-es karrierem elején. Ennek köszönhetően kerültem közelebb az F1-hez is, és előnyömre vált akkor is, amikor megérkeztem a Forma-1-be.”

„Az az apró információ beindított valamit a fejemben, és sokat gondolkodom azon, hogyan tudnék még többet kihozni belőle.”

Russell nevetve hozzátette: „Remélem, hogy megbánja majd egy nap, hogy tanácsot adott nekem!”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS