Friss hírek

Russell: Hamilton adott nekem egy tanácsot, és remélem, megbánja majd!

Rendkívül értékes tanácsot adott még évekkel ezelőtt George Russellnek a Forma-1 sokszoros világbajnoka, Lewis Hamilton. A Williams versenyzője most azt mondta, reméli, honfitársa egy napon megbánja ezt!

Russell tavaly debütált a Forma-1-ben a Williams színeiben, a Mercedes juniorversenyzőjeként pedig jó esélye van arra, hogy 2021-ben Lewis Hamilton csapattársa legyen az ezüstnyilaknál.

A fiatal tehetség a Sky Sports F1 televíziónak nyilatkozva beszélt arról, még évekkel ezelőtt Lewis Hamilton adott neki egy tanácsot, aminek köszönhetően javítani tudott teljesítményén.

„Ami azt illeti, két éve, amikor az F2-ben versenyeztem, kaptam egy kis tanácsot Lewistól. Egy értekezleten hangzott el: küszködtem egy kicsit valamivel, és beszéltem a mérnökökkel, ő pedig adott néhány tanácsot a vezetési stílussal kapcsolatban, főleg a gumikról, illetve arról, hogy hogyan tudnék többet kihozni belőlük” – mondta a brit versenyző.

„Azt nem fogom elmondani, hogy mi volt az, de azt kell mondjam, ez az apró dolog segített engem abban, hogy megtaláljam azt a kis extrát, ami még hiányzott F2-es karrierem elején. Ennek köszönhetően kerültem közelebb az F1-hez is, és előnyömre vált akkor is, amikor megérkeztem a Forma-1-be.”

„Az az apró információ beindított valamit a fejemben, és sokat gondolkodom azon, hogyan tudnék még többet kihozni belőle.”

Russell nevetve hozzátette: „Remélem, hogy megbánja majd egy nap, hogy tanácsot adott nekem!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!