Friss hírek

Russell: Hamilton még jó pár évig itt lesz a Forma-1-ben

A Mercedes ifjú pilótája, George Russell szerint csapattársa, Lewis Hamilton még kellőképp motivált ahhoz, hogy jó pár évig folytassa a versenyzést a Forma-1-ben.

A hétszeres világbajnok idén 17. szezonját futja a Forma-1-ben, és bár a tavalyi küszködés után az idei év sem indult jól csapata számára, George Russell szerint Hamiltonban még mindig ég a tűz, és meg van győződve arról, a brit pilótát jó darabig látjuk még a királykategóriában versenyezni.

Amikor a fiatal versenyzőt arról faggatta a holland Formule 1 című lap, hogy Hamiltont tartja-e eddigi legjobb csapattársának, így felelt: „Simán. Bármit is csináljon, látni rajta, hogy még ég benne a tűz. Határozottan úgy gondolom, hogy néhány évig még versenyezni fog.”

Hirdetés
 

„Maga a tény, hogy az elmúlt idény nem volt valami nagyszerű, egy új kihívás volt számára. Motiválta őt. De ettől én még szeretném legyőzni őt. Hiszek önmagamban, és meggyőződésem, hogy egy napon bárkit legyőzhetek.”

Russell úgy érzi, amíg Hamilton ott van a Mercedes garázsában, képes előre vinni a csapatot: „Ha egy olyasvalaki van melletted, mint Lewis, akkor a tanulási folyamat sokkal gyorsabb. Ezt egészen tavalyig nem tapasztaltam meg, soha nem hajtott ennyire csapattársam. Hirtelen az ember látja, hogy a mérce magasabban van. És ilyenkor sokkal többet tanulsz önmagadról is. Jobbá, erősebbé és gyorsabb tesz ez.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Russell: Hamilton még jó pár évig itt lesz a Forma-1-ben
Perez: Van aggodalom a Red Bullnál is a megbízhatóság miatt
Az Alpine sportigazgatója változtatna az Alonsón is kifogó szabályon
Piastri egyáltalán nem bánta meg, hogy a McLarenhez szerződött
Alonso: Most jobb tempóval gyűrtük le a Ferrarit és a Mercedest, ami remek hír!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!