Russell: Készen állok, hogy világbajnok legyek - F1VILÁG.HU

Russell: Készen állok, hogy világbajnok legyek

HIRDETÉS
George Russell, a Mercedes F1-es versenyzője úgy gondolja, készen áll arra, hogy akár a 2023-as szezonban világbajnok legyen – ehhez hozzájárult az is, hogy az idei évben rengeteget tanult Lewis Hamilton mellett.
George Russell Mercedes

A Mercedes számára küzdelmesen alakult az idény, az istállónak azonban jelentős előrelépéseket sikerült tennie a szezon során, így a Brazil Nagydíjon George Russell megszerezte a csapat idei, illetve saját F1-es karrierjének első győzelmét. 

A brit versenyző úgy gondolja, az idei év során rengeteget fejlődött, így el tudja képzelni, hogy amennyiben egy megfelelő autó áll rendelkezésükre, akár jövőre képes lesz harcolni a bajnoki címért. 

„Abszolút készen állok arra, hogy megnyerjem a világbajnokságot” – nyilatkozta Russell a Sky Sportsnak. „Néhány éve már ezt érzem.”

„Úgy gondolom, miután Lewis mellett töltöttem a szezont, óriási volt számomra, hogy apró részleteket tanuljak arról, hogyan hozzak ki többet az autómból, a csapatomból, és mindent előhúzzak a csomagunkból akkor, amikor igazán számít.”

Russell elmondta, télen sem áll meg a munka, teljes gőzzel a 2023-as Forma-1-es szezonra fog készülni – a csapattal együtt. 

„Határozottan nagyon erős telem lesz” – mondta. „A csapatommal keményen fogok együtt dolgozni, minden egyes ember pokolian nyomni fogja a Mercedes gyárban, hogy olyan autót készítsenek nekünk, amivel jövőre esélyünk lehet harcolni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!