Friss hírek

Russell: Lewist senki sem pótolhatja, de mindent beleadok majd!

George Russell (GBR) Williams Racing in the FIA Press Conference.
Portuguese Grand Prix, Thursday 22nd October 2020. Portimao, Portugal.
FIA Pool Image for Editorial Use Only
Nagy lehetőséget kapott a Mercedes csapatától George Russell, a brit pilóta pedig természetesen szeretne is élni vele. A fiatal versenyző a koronavírusos Lewis Hamiltont helyettesíti majd a Szahíri Nagydíjon.

Hamiltonról kedden derült ki, megfertőződött a koronavírussal, így nem állhat rajthoz a bajnokság utolsó előtti versenyén, és kérdés, hogy a szezonzárón ott lehet-e majd Abu Dhabiban.

A Mercedes szerdán aztán megerősítette, Hamilton autójába ezen a hétvégén a Williams pilótáját, George Russellt ülteti majd.

A Mercedes juniorversenyzője természetesen alig várja már a lehetőséget, amit szeretne arra használni, hogy minél többet tanuljon a mezőny legjobb csapatától – ezzel is segítve a Williamst.

„Először is szeretnék óriási köszönetet mondani mindenkinek a Williamsnél, hogy megadták nekem ezt a lehetőséget. Bár más ruházatot húzok ezen a hétvégén, attól még Williams-versenyző maradok, és szurkolni fogok a csapatomnak” – mondta a fiatal brit.

„Nagyszerű lehetőségként tekintek erre, hiszen a mezőny legjobb csapatától tanulhatok, és jobb versenyzőként térhetek majd vissza, még több energiával és tapasztalattal, amivel segíthetem a Williamst a rajtácson való előrébb jutásban.”

„Nagy köszönet továbbá a Mercedesnek is a belém vetett bizalomért.”

„Lewist nyilván senki sem pótolhatja, de mindent beleadok majd a csapatért a távollétében attól kezdve, hogy beülök az autóba. A legfontosabb, hogy gyors felépülést kívánok neki. Nagyon várom már ezt a lehetőséget, és alig várom, hogy pályára guruljak ezen a héten.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!