Kattints és kövesd velünk az Orosz Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Russell: Lewist senki sem pótolhatja, de mindent beleadok majd!

Nagy lehetőséget kapott a Mercedes csapatától George Russell, a brit pilóta pedig természetesen szeretne is élni vele. A fiatal versenyző a koronavírusos Lewis Hamiltont helyettesíti majd a Szahíri Nagydíjon.

Hamiltonról kedden derült ki, megfertőződött a koronavírussal, így nem állhat rajthoz a bajnokság utolsó előtti versenyén, és kérdés, hogy a szezonzárón ott lehet-e majd Abu Dhabiban.

A Mercedes szerdán aztán megerősítette, Hamilton autójába ezen a hétvégén a Williams pilótáját, George Russellt ülteti majd.

A Mercedes juniorversenyzője természetesen alig várja már a lehetőséget, amit szeretne arra használni, hogy minél többet tanuljon a mezőny legjobb csapatától – ezzel is segítve a Williamst.

„Először is szeretnék óriási köszönetet mondani mindenkinek a Williamsnél, hogy megadták nekem ezt a lehetőséget. Bár más ruházatot húzok ezen a hétvégén, attól még Williams-versenyző maradok, és szurkolni fogok a csapatomnak” – mondta a fiatal brit.

„Nagyszerű lehetőségként tekintek erre, hiszen a mezőny legjobb csapatától tanulhatok, és jobb versenyzőként térhetek majd vissza, még több energiával és tapasztalattal, amivel segíthetem a Williamst a rajtácson való előrébb jutásban.”

„Nagy köszönet továbbá a Mercedesnek is a belém vetett bizalomért.”

„Lewist nyilván senki sem pótolhatja, de mindent beleadok majd a csapatért a távollétében attól kezdve, hogy beülök az autóba. A legfontosabb, hogy gyors felépülést kívánok neki. Nagyon várom már ezt a lehetőséget, és alig várom, hogy pályára guruljak ezen a héten.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!