Russell még nem érzi a népszerűség terhét: „Próbálok átlagos életet élni!” - F1VILÁG.HU

Russell még nem érzi a népszerűség terhét: „Próbálok átlagos életet élni!”

HIRDETÉS
Hiába lett jó néhány éve Forma-1-es versenyző, ma pedig már az egyik legnagyobb csapat pilótája, George Russell azt mondja, továbbra sem érzi terhét annak, hogy híres, és próbálja az átlagemberek életét élni.
2022 Hungary Grand Prix, Friday - Steve Etherington George Russell

A fiatal pilóta 2019-ben mutatkozott be az F1-ben a Williams színeiben, idén pedig már Lewis Hamilton oldalán, a Mercedesnél kell bizonyítania. A brit tehetség hamar nagy népszerűségre tett szerint, de főleg azután kezdték el igazán értékelni tehetségét, hogy a 2020-as Szahíri Nagydíjon Hamilton helyetteseként a győzelemért harcolhatott a Mercedesszel.

Russell neve mellett eddig 5 dobogós eredmény szerepel, és ne legyenek kétségeink, hamarosan a győztesek névsorára is feliratkozik majd. A fiatal tehetség lenyűgözően kezdte a szezont a Mercedesszel, így természetesen joggal merül fel a kérdés, hogyan tud alkalmazkodni a népszerűséghez.

„Nem is tudom, még mindig úgy érzem magam, mint egy átlagember. Ha valaki megkérdezné tőlem, hogy ’híres vagy?’, akkor azt felelném, hogy ’nem, nem igazán’. De ha én megkérdeznék valaki mást, vagy megkérdezném a barátaimat, hogy szerintük híres vagyok-e, feltehetően azt mondanák, hogy igen” – mondta a Mercedes pilótája a Beyond The Grid című podcastben.

„Egyedülálló és más dolog, amikor felismerik az embert az utcán, és megállítanak az éttermekben, főleg az F1-es hétvégék környékén. Hihetetlen látni ezt a támogatást. De 24 éves vagyok, próbálok olyan normális életet élni, amennyire csak tudok, persze tudatában léve annak, hogy a sport, amit űzök, hihetetlen, és nagyon hálás vagyok azért, hogy ilyen kiváltságos helyzetben lehetek.”

„Az ember körbeutazza a világot, Forma-1-es autót vezet százezernyi rajongó előtt. Ez elég látványos dolog.”

Russell elárulta, rengeteg rajongói ajándékot kapott már, de furcsaságokról egyelőre nem tud beszámolni. Azt mondja, ő maga is igyekszik mindent elolvasni, amit a szurkolóktól kap.

„Volt már, hogy egyesek megkértek arra, hogy a testrészeiket, vagy furcsa dolgokat írjak alá, és kaptam is pár ajándékot is. De nincsenek kiemelkedőek ezek között, amire azt mondanám, hogy ’wow, ez egy kicsit furcsa’. De nagyszerű dolog ez, és igazán értékelem is.”

„Nemrég egy csoportnyi rajongótól kaptam egy könyvet, rengeteg üzenet és levél van benne, és őszinte leszek, elolvastam mindet, mert végső soron a rajongók nélkül ez a sport semmi sem enne. Anyukám is imádja ezeket a dolgokat. Nincs hely a lakásomban, hogy mindet ott tartsam, szóval a családi otthonomba megy, anyukám pedig feltehetően egész éjjel fent van, és ezeket olvasgatja.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!