Russell nem tart attól, hogy kitúrja őt Perez - F1VILÁG.HU

Russell nem tart attól, hogy kitúrja őt Perez

HIRDETÉS
A Williams színeiben versenyző George Russell szerint semmi oka nincs arra, hogy aggódjon jövője miatt, noha az elmúlt napokban olyan hírek kaptak szárnyra, melyek szerint Sergio Perez kitúrhatja őt a brit csapattól.
George Russell (GBR) Williams Racing.
Tuscan Grand Prix, Saturday 12th September 2020. Mugello Italy.

Még azt megelőzően, hogy a patinás istálló tulajdonost váltott, júliusban bejelentette, 2021-ben is a George Russell – Nicholas Latifi párossal vág neki az F1-es világbajnokság küzdelmeinek.

Nemrég azonban arról kezdtek el szólni a hírek, hogy a Racing Point csapatától kiebrudalt Sergio Perez kapcsolatba lépett a Williamsszel. Amennyiben a csapat új tulajdonosa, a Dorilton Capital két, komoly pénzügyi háttérrel rendelkező versenyzőt akar autóiba ültetni a jövő évben, úgy Russell helye veszélybe kerülhet, Perez mexikói szponzorai ugyanis sokat nyomhatnak a latba.

Russell viszont csütörtökön, Portimaóban leszögezte, szerződése van a 2021-es szezonra, és nem aggódik jövője miatt.

„Szerződésem van a következő évre, a csapatnak pedig új tulajdonosa. Semmi sem változott a kontraktusomat tekintve az új tulajdonos miatt” – mondta a brit.

„Még nem beszéltem az új tulajdonosokkal erről, de ami engem illet, nincsenek aggályaim. Ezen a hétvégén itt lesznek, és biztos vagyok benne, hogy mindent tisztázunk majd, de nem aggódom. Jövőre is itt leszek a rajtrácson a Williamsszel.”

Russell egyébként a Mercedes juniorversenyzője, ha pedig problémák lennének jövőjével, a német gyártóra kell majd támaszkodnia.

„Ha lesz okom aggódni, akkor amúgy is heti kapcsolatban vagyok a Mercedes embereivel. Kiváltságos helyzetben vagyok, hogy teljes mértékben támogatnak, és hosszú távon szerintem remek helyzetben vagyok.”

„Ha úgy adódik, beszélni fogok velük, de momentán nincs okom aggódni.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!