Friss hírek

Russell: Pont erre van szükségünk, amíg nem tudunk nyerni

Kisebb bravúrt végrehajtva újabb dobogós helyezést ért el a Mercedes istállója a 2022-es Forma-1-es szezon kezdeti szakaszában. George Russell szorgosan gyűjtögeti a pontokat, így az ausztráliai harmadik helyezésével előrelépett a tabella második helyére.

Kisebb meglepetésre ismét egy dobogós helyezéssel gyarapította idei eredményeit a Mercedes Forma-1-es istállója, ami a problémásan működő idei autója miatt a szezonkezdetkor kis túlzással álmodni sem mert ilyen eredményekről. George Russell révén a konstruktőri címvédők Ausztráliában a harmadik helyet ünnepelhetik meg, miután a biztonsági autós fázisokból és Max Verstappen kieséséből is profitáltak.

 „Ma talán kétszer is volt némi szerencsénk, de elfogadjuk. Képesnek kell lennünk mások balszerencséjéből profitálni. Brackley-ben és Brixworth-ben kemény munka zajlik annak érdekében, hogy visszatérjünk az élre, ezért különleges ez a dobogós helyezés” – értékelt az autóból kiszállva a brit pilóta.

Hirdetés
 

Rövid idő alatt nagyot fordult a világ a Mercedesszel, hiszen az utóbbi évek során csak elvétve örültek volna ennyire egy harmadik helyezésnek.

Soha nem fogjuk feladni, folytatjuk a harcot. Messze voltunk a riválisainktól ezen a hétvégén, mégis itt állok a dobogón. Ezt így kell folytatnunk, amíg hátrányban vagyunk. Biztos vagyok benne, hogy néhány versenyt követően odaérünk” – tette hozzá.

Ahogy Russell is kitért rá, a Mercedes most minden erejét arra fordítja, hogy a lehető leghamarabb kijavítsa az idei autója legnagyobb gyengeségeit, így újra futamgyőzelmekért harcolhasson. Russell szerint ez időbe telik, de tudja, hogy képesek rá.

A fiatal brit jelenleg 37 ponttal a világbajnoki második helyet foglalja el.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!