Friss hírek

Russell úgy érzi, életre kelt a Williams

George Russell (GBR) Williams Racing FW42.
Hungarian Grand Prix, Friday 2nd August 2019. Budapest, Hungary.
Pazar teljesítményt nyújtott a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén a szezon eddig eltelt részében jobbára küszködő Williamsszel George Russell.

A brit versenyző a 16. rajthelyet szerezte meg Mogyoródon, és néhány századmásodperc híján a Q2-be is beverekedte magát. Bár ez utóbbi nem jött össze, Russell összességében nagyon elégedetten nyilatkozott, elmondása szerint ugyanis az elmúlt hónapokban elvégzett munka megtérülni látszik.

„Hihetetlen volt, alig találtam a szavakat!” – mondta boldogan a fiatal pilóta.

„A versenyhétvégét megelőzően szerintem nem is álmodhattunk arról, hogy erőből sikerül elszakadnunk a mezőny végétől. De úgy érzem, lapoztunk egyet ezen a hétvégén, megértettük a gumikat, megértettük az autót.”

„Úgy érzem, tényleg életre keltünk. Rengeteg munka folyt a színfalak mögött annak érdekében, hogy javítsunk az aerodinamikán és a korreláción, és ez egy hosszú folyamat volt. Ez volt az első igazi teszt, és függetlenül a vasárnapi verseny kimenetelétől, nagy örömmel vonulhatunk a nyári szünetre.”

Russell csapattársa, Robert Kubica ezúttal sem remekelt: a lengyel jócskán lemaradva csak az utolsó helyen végzett a kvalifikáción.

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén a Hungaroringen vendégeskedik, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be a Magyar Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!