Friss hírek

Russellnek sokat jelentenek Alonso szavai

Sokat jelent George Russell számára az, hogy a Forma-1 kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso nagyra tartja őt. A spanyol veterán még a Magyar Nagydíj idején méltatta a Williams brit pilótáját.

Russell jó eséllyel pályázik arra, hogy 2022-ben már Lewis Hamilton csapattársaként, a Mercedesnél bizonyítson – az ezzel kapcsolatos bejelentést akár már heteken belül megejtheti a német istálló.

A brit tehetségnek addig viszont a Williamsszel kell helytállnia, a szezon eddig eltelt részében pedig nem is vallott szégyent: több alkalommal is beverekedte magát az időmérő utolsó szakaszába, a Hungaroringen pedig idei első pontjait is megszerezte.

„Tudjuk, hogy nem versenyképes a csomagja. Idén persze jobb a helyzet, de az elmúlt két évben nem így volt, és szerintem minden hétvégén különleges teljesítményt nyújt, amit jó volt otthonról nézni! Ez olyasvalami, ami mindig lenyűgözi az embert” – mondta elismerően Alonso.

Russell azt mondja, nagyra értékeli a kétszeres világbajnok szavait.

„A médiából hallottam, amit nyilatkozott. De sokat jelent, ha ilyesmit hall az ember egy olyasvalakitől, mint Fernando. Ő minden idők egyik legjobbja!” – mondta Russell.

„Két világbajnoki cím óriási eredmény, de közel volt ahhoz, hogy sokkal több is legyen neki. Szóval mindig nagyszerű, amikor hozzá hasonló versenyzők dicsérik az embert – akiket olyan nagyra tartasz!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!