Russellnek sokat jelentenek Alonso szavai - F1VILÁG.HU

Russellnek sokat jelentenek Alonso szavai

HIRDETÉS
Sokat jelent George Russell számára az, hogy a Forma-1 kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso nagyra tartja őt. A spanyol veterán még a Magyar Nagydíj idején méltatta a Williams brit pilótáját.
George Russell (GBR) Williams Racing in the FIA Press Conference.
Steiermark Grand Prix, Thursday 24th June 2021. Spielberg, Austria.
FIA Pool Image for Editorial Use Only

Russell jó eséllyel pályázik arra, hogy 2022-ben már Lewis Hamilton csapattársaként, a Mercedesnél bizonyítson – az ezzel kapcsolatos bejelentést akár már heteken belül megejtheti a német istálló.

A brit tehetségnek addig viszont a Williamsszel kell helytállnia, a szezon eddig eltelt részében pedig nem is vallott szégyent: több alkalommal is beverekedte magát az időmérő utolsó szakaszába, a Hungaroringen pedig idei első pontjait is megszerezte.

„Tudjuk, hogy nem versenyképes a csomagja. Idén persze jobb a helyzet, de az elmúlt két évben nem így volt, és szerintem minden hétvégén különleges teljesítményt nyújt, amit jó volt otthonról nézni! Ez olyasvalami, ami mindig lenyűgözi az embert” – mondta elismerően Alonso.

Russell azt mondja, nagyra értékeli a kétszeres világbajnok szavait.

„A médiából hallottam, amit nyilatkozott. De sokat jelent, ha ilyesmit hall az ember egy olyasvalakitől, mint Fernando. Ő minden idők egyik legjobbja!” – mondta Russell.

„Két világbajnoki cím óriási eredmény, de közel volt ahhoz, hogy sokkal több is legyen neki. Szóval mindig nagyszerű, amikor hozzá hasonló versenyzők dicsérik az embert – akiket olyan nagyra tartasz!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Russellnek sokat jelentenek Alonso szavai
Alonso büszke az Aston Martinra, miután megszerezte a harmadik rajthelyet
Verstappené a pole, Alonso a 3. helyről rajtol Kínában!
Alonso a vétkes, megbüntették a versenybírók
Norris már a rajtnál elszúrta, Verstappen nyerte a sprintfutamot Kínában!
Russell elárulta a gyenge időmérő okát

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!