Russellt aggasztja, hogy a Red Bull még vissza is fogta magát az első futamon - F1VILÁG.HU

Russellt aggasztja, hogy a Red Bull még vissza is fogta magát az első futamon

HIRDETÉS
Kitart korábbi állítása mellett George Russell, és állítja: a Red Bullnak minden esélye megvan arra, hogy a 2023-as Forma-1-es idény összes versenyét megnyerje, autójuk ugyanis jelen pillanatban dominál a száguldó cirkuszban.
BAHRAIN, BAHRAIN - MARCH 05: Race winner Max Verstappen of the Netherlands driving the (1) Oracle Red Bull Racing RB19 and Second placed Sergio Perez of Mexico driving the (11) Oracle Red Bull Racing RB19 during the F1 Grand Prix of Bahrain at Bahrain International Circuit on March 05, 2023 in Bahrain, Bahrain. (Photo by Clive Mason/Getty Images)

Az energiaital-gyárosok Max Verstappen vezetésével sima kettős győzelmet arattak a bahreini évadnyitón, Lewis Hamilton pedig épp a minap nyilatkozta azt, a versenytempó tekintetében a Mercedes másfél másodperccel van lemaradva a Red Bulltól. George Russell még Bahreinben mondta azt, az osztrákok az összes futamot megnyerhetik 2023-ban, ezen állításához pedig továbbra is ragaszkodik.

A 25 esztendős versenyző a Szaúd-arábiai Nagydíj helyszínén, Dzsiddában azt mondta, ami igazán aggasztó, hogy a Red Bull versenyzői még vissza is fogták magukat a szezon első versenyén.

„Amikor visszanéztem a Bahreini Nagydíjat, és láttam, hogy a Red Bull 1 másodperccel gyorsabb volt mindenki másnál, a mérnökeik pedig azt mondták a versenyzőknek, hogy lassítsanak, és menedzseljék a tempót… Egyértelműen egy kicsit aggasztó, és el kell ismernünk azt a munkát, amit végeztek” – mondta a fiatal versenyző Dzsiddában.

„Azt hiszem, észrevettünk néhány nagyon érdekes dolgot és izgalmas tervezési megoldást az autójukon, melyek egyértelműen a javukra válnak. Természetesen lehetnek versenyek, ahol műszaki problémáik támadnak, vagy balesetbe keverednek, vagy ilyesmi, de jelenleg a saját ligájukban versenyeznek.”

„Azt gondolom, az általános vélekedés a paddockban az, hogy feltehetően nem mutatták még meg teljes potenciáljukat, visszafogják még magukat, szóval nem látom okát annak, hogy miért ne lehetne az övék a leggyorsabb autó minden egyes versenyhétvégén.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!