Friss hírek

Russellt aggasztja, hogy a Red Bull még vissza is fogta magát az első futamon

Kitart korábbi állítása mellett George Russell, és állítja: a Red Bullnak minden esélye megvan arra, hogy a 2023-as Forma-1-es idény összes versenyét megnyerje, autójuk ugyanis jelen pillanatban dominál a száguldó cirkuszban.

Az energiaital-gyárosok Max Verstappen vezetésével sima kettős győzelmet arattak a bahreini évadnyitón, Lewis Hamilton pedig épp a minap nyilatkozta azt, a versenytempó tekintetében a Mercedes másfél másodperccel van lemaradva a Red Bulltól. George Russell még Bahreinben mondta azt, az osztrákok az összes futamot megnyerhetik 2023-ban, ezen állításához pedig továbbra is ragaszkodik.

A 25 esztendős versenyző a Szaúd-arábiai Nagydíj helyszínén, Dzsiddában azt mondta, ami igazán aggasztó, hogy a Red Bull versenyzői még vissza is fogták magukat a szezon első versenyén.

Hirdetés
 

„Amikor visszanéztem a Bahreini Nagydíjat, és láttam, hogy a Red Bull 1 másodperccel gyorsabb volt mindenki másnál, a mérnökeik pedig azt mondták a versenyzőknek, hogy lassítsanak, és menedzseljék a tempót… Egyértelműen egy kicsit aggasztó, és el kell ismernünk azt a munkát, amit végeztek” – mondta a fiatal versenyző Dzsiddában.

„Azt hiszem, észrevettünk néhány nagyon érdekes dolgot és izgalmas tervezési megoldást az autójukon, melyek egyértelműen a javukra válnak. Természetesen lehetnek versenyek, ahol műszaki problémáik támadnak, vagy balesetbe keverednek, vagy ilyesmi, de jelenleg a saját ligájukban versenyeznek.”

„Azt gondolom, az általános vélekedés a paddockban az, hogy feltehetően nem mutatták még meg teljes potenciáljukat, visszafogják még magukat, szóval nem látom okát annak, hogy miért ne lehetne az övék a leggyorsabb autó minden egyes versenyhétvégén.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!