Sainz a mezőny végéről rajtol Törökországban! - F1VILÁG.HU

Sainz a mezőny végéről rajtol Törökországban!

HIRDETÉS
A mezőny végéről vág majd neki a vasárnapi Török Nagydíjnak a Ferrari Forma-1-es csapatának versenyzője, Carlos Sainz. Az olasz istálló úgy döntött, a spanyol autójába is beépíti majd vadonatúj V6-os erőforrását.
GP RUSSIA F1/2021 - DOMENICA 26/09/2021 
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Carlos Sainz Ferrari

Az új erőforrást Charles Leclerc már a legutóbbi, oroszországi versenyhétvégén megkapta: mivel ő is az idei negyedik egységet használta, a mezőny végére sorolták.

A Ferrari most Sainz autójába is beépíti az új V6-ost, mely egyértelmű előrelépés az eddig használthoz képest, egy vadonatúj hibrid rendszert fejlesztett ugyanis a csapat.

A cél amellett, hogy megszerezzék a konstruktőri 3. helyet az idei szezonban, hogy minél több tapasztalatot gyűjtsenek a továbbfejlesztett erőforrással kapcsolatban 2022-re.

Mivel Sainz esetében is ez már a negyedik erőforrás lesz, az isztambuli versenyen rajtbüntetést kap, a mezőny végére sorolják majd.

„Ahogy Charles Leclerc esetében Oroszországban, Törökországban Carlos Sainz is egy teljesen új erőforrást kap a vadonatúj hibrid rendszerrel” – áll a Ferrari hétvégi előzetesében.

„Ezért a mezőny végéről rajtol majd azzal a céllal, hogy felzárkózzon, és megpróbáljon pontokat szerezni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!