Sainz állítja, maga mögött hagyta a bakui küszködést - F1VILÁG.HU

Sainz állítja, maga mögött hagyta a bakui küszködést

Bakuban sokat küszködött, a Miami Nagydíj nyitónapján viszont már újra jól boldogult a Ferrari versenyautójával Carlos Sainz, így úgy érzi, oka van az elégedettségre.

A rutinos versenyző a 2. legjobb köridővel zárta az F1-es Miami Nagydíj pénteki napját, és bár az új aszfaltréteg miatt rengeteget kellett tanulniuk, összességében jól abszolválták a nyitónapot az amerikai versenyhelyszínen.

„Intenzív péntek volt, sok kört megtettünk ezen az új aszfalton. Rengeteg tanulnivaló volt, de elég jól megbirkóztunk ezzel, nem voltak problémák” – mondta a spanyol versenyző. „Sikerült előrelépéseket tenni az autóval, és kipróbáltunk egy új padlólemezt is, ami többé kevésbé jól működik. Szóval összességében pozitívan alakult a péntek.”

 

Sainz azt mondja, a bakui küszködés után úgy tűnik, minden visszazökkent a régi kerékvágásba: „Igen, úgy tűnik, minden újra normális, és erre is számítottam. Örülök neki. Teljesítettük a tervezett programot, mindhárom gumikeveréket kipróbáltuk, és rengeteg adatot tudtunk gyűjteni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Sainz állítja, maga mögött hagyta a bakui küszködést
Főnöke szerint elképesztő, hogy Verstappen a telefoncsörgést is felismeri az autóban ülve
Russell is Schumachert méltatta Barcelonában
Marko: Győzködnöm kellett Hornert, hogy ne szerződjön a Ferrarihoz
A Red Bull nem aggódik a Mercedes felerősödése miatt: „Így is 23 másodperces hátrányban voltak”

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!