Sainz: Az új autó nagyon eltér attól, amit eddig megszoktunk - F1VILÁG.HU

Sainz: Az új autó nagyon eltér attól, amit eddig megszoktunk

A Ferrari Forma-1-es csapatának spanyol pilótája, Carlos Sainz alig várja már, hogy a rajongók is láthassák a csapat 2022-es versenyautóját.

Az idei évre jelentősen megváltoztak a Forma-1 technikai szabályai, ez pedig azt is jelenti, hogy a versenyautók is gyökeresen átalakulnak.

A Ferrari csapata február 17-én mutatja meg a nagyközönségnek új betontorpedóját, melyet a csapat néhány nappal később már pályára is vihet.

Carlos Sainz, a csapat rutinos pilótája elárulta, az alapján, amit eddig látott az autóból, az nagyon más, mint amit az elmúlt években megszokhattunk.

„Rengeteg PowerPoint-prezentációt láttam az autót, mint ahogy a szélcsatornában is. A 2022-es modell – mondjuk úgy – nagyon más, mint amit az elmúlt néhány évben láttunk a Forma-1-ben” – fogalmazott a spanyol versenyző.

„Alig várom már, hogy megmutassuk a tifosinak! Olyan ez, mint amikor van egy titkunk, de mihamarabb szeretnénk azt elárulni. Majd meglátjuk! Nem kell már sokat várni. Nagyon várom már, hogy megmutassuk az autót a rajongóinknak, de persze azt is, hogy minél előbb vezessem.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!