Sainz: Erős csapat vagyunk, fel fogunk állni! - F1VILÁG.HU

Sainz: Erős csapat vagyunk, fel fogunk állni!

HIRDETÉS
Egy technikai probléma miatt már a 9. körben véget ért Carlos Sainz versenye vasárnap, Azerbajdzsánban, a Ferrari ráadásul dupla kiesést szenvedett el Bakuban, hiszen Charles Leclerc is feladni kényszerült a futamot.
FERRARI F1 GP BAKU GIOVEDI 09/06/2022 credit @Scuderia Ferrari Press Office Carlos Sainz

Sainz a 4. helyről vágott neki a versenynek, és egy darabig tartotta is a pozícióját, ám a futam 9. körében egy hidraulikus meghibásodás miatt kénytelen volt leparkolni versenyautóját a pálya szélén. A spanyol természetesen nagyon csalódott a történtek miatt, elsősorban azért, mert nem ez volt az első kiesése idén.

„Nehéz elfogadni a mai eredményt” – mondta csalódottan Sainz. „A rajt után megnöveltük a különbséget, hogy menedzseljük a gumikat, és megpróbáljuk elnyújtani az első etapot. Sajnos egy hidraulikus probléma ütötte fel a fejét a 9. körben, és ennyi volt.”

„Ha hozzávesszük Charles műszaki hibáját, ez kétségkívül egy nehéz nap az egész csapat és a rajongók számára, mivel értékes pontokat és kilométereket veszítettünk. Valamiért nagyon nehéz felépíteni a lendületet az idei szezonban.”

Sainz ugyanakkor biztos benne, a Ferrari képes lesz talpra állni, és már a jövő hétvégi Kanadai Nagydíjon megerősödve gurul pályára.

„Nagyon erős csapat vagyunk, és semmi kétségem nincs afelől, hogy megvan a képességünk és az elkötelezettségünk, hogy megerősödve térjünk vissza.”

„Sok van még hátra az idei évből: irány Kanada!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!