Friss hírek

Sainz: Finomítanunk kell a beállításokon az időmérőre

Miközben csapattársa, Charles Leclerc mindkét barcelonai edzésen a leggyorsabb volt, Carlos Sainz csak a negyedik legjobb idővel zárta a Forma-1-es Spanyol Nagydíj nyitónapját. A rutinos pilóta azonban nem esett pánikba, pontosan tudja, sokat javulhatnak még szombaton.

Sainz az első gyakorláson a második legjobb időt futotta, a délutáni tréningre azonban változtattak egy kicsit az autó beállításain, ami nem ment zökkenőmentesen. A spanyol azt mondja, finomítaniuk kell még az autón, hogy oda tudják tenni magukat a mai időmérőn.

„Egy kicsit nehéz volt a második edzés a pozitív elsőhöz képest, mivel küszködtünk egy kicsit a gumikkal és az egyensúllyal az elvégzett változtatások után” – mondta a spanyol. „Meg kell vizsgálnunk ezt, és megfelelő módosításokat kell eszközölnünk szombatra. Viszont rengeteg adatunk van, és meggyőződésem, hogy egy sokkal kényelmesebb beállítást találunk majd.”

Hirdetés
 

„Úgy tűnik, nagy a degradáció a hőségben, ami döntő fontosságú lehet a verseny szempontjából, szóval odafigyelünk erre.”

Sainz említést tett arról is, milyen jó érzés volt ennyi néző előtt körözni hazai környezetben.

„Lenyűgözött, milyen sok rajongó ült ki a lelátókra ma. Fantasztikus látni, hogy ennyien támogatnak bennünket, a jelenlétük pedig óriási motivációt jelent.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!