Friss hírek

Sainz: Frusztráló volt az elmúlt két verseny

Carlos Sainz, a Ferrari F1-es versenyzője nem elégedett a Brazil Nagydíjat követően, miután a 3. helyről indulva csak a 6. pozícióban ért célba.

Míg a Ferrari másik versenyzője, Charles Leclerc boldogan szállt ki autójából a Brazil Nagydíj után, Sainz csalódott, amiért csak a 6. helyen ért célba. A Ferrari teljesítményével mindkét pilóta elégedett volt a hétvégén, azonban Sainz úgy érzi, az ő futama a rajtnál úszott el, amikor Lando Norrisszal, a McLaren versenyzőjével ütközött.

„Nem lehetek elégedett az eredménnyel, mivel úgy gondolom, ha tiszta rajtom lett volna, akkor végül az 5. helyen zártam volna” – mondta Sainz. „Bele kell ásnunk magunkat ebbe, hogy megértsük, mi volt az oka, mert hiányzik a következetesség a rajtoknál.”

„Aztán összeértem Landóval [Norris], ez pedig pozíciókba került Checóval és Charles-lal szemben. Innentől kezdve az egész versenyen erős volt a tempó, de ennyi volt.”

A Ferrari összességében több pontot szerzett, mint a McLaren, így sikerült növelniük előnyüket a bajnokság 3. helyéért folytatott küzdelemben.

„Van sok pozitívum, amit magunkkal vihetünk a hétvégéről, először is a pontok, amit csapatként szereztünk, hogy növeljük az előnyünket a McLarennel szemben” – nyilatkozta Sainz. „Másodszor pedig az autóval kapcsolatos jó érzés, a gumikezelés és az erős tempó péntektől kezdve.”

„Csak frusztráló, hogy nem hoztam ki a legtöbbet az elmúlt két versenyből az eseménydús rajtok után, de továbbra is nyomni fogjuk!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!