Friss hírek

Sainz: Furcsán zajlottak a tárgyalások a Ferrarival

2021-ben már a Ferrarinál folytathatja Forma-1-es pályafutását Carlos Sainz, a spanyol pilóta pedig elárulta, nagyon furcsán zajlottak az egyeztetések az olasz istállóval.

Sainz a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel helyét veszi majd át Maranellóban, kinek szerződését nem hosszabbítja meg a Ferrari.

Sainz a Sky Sport Italiának nyilatkozva elárulta, mivel a járványhelyzet miatt nem ülhettek le személyesen tárgyalni a Ferrari vezetőivel, meglehetősen furcsán zajlottak az egyeztetések.

„Elég különleges hét volt – úgy tárgyalni, hogy egyszer sem láttuk egymást, elég furcsa dolog!” – fogalmazott a 25 éves pilóta.

„Otthon voltam édesapámmal, és folyamatos kapcsolatban álltunk az ügynökömmel, és végül elég jól összehoztuk.”

Sainz azt mondja, szeretne köszönetet mondani jelenlegi csapatának, a McLarennek is.

„Köszönetet kell mondanom a McLarennek és az egész csapatnak azért, amit értem tettek. Alig várom már, hogy személyesen is találkozzunk, és megköszönjem nekik.”

„Szeretnék visszatérni Wokingba, és újrakezdeni a munkát! Azt hittem, a bejelentésem után lesznek, akik belebetegednek, ehelyett viszont rengeteg érzelmes és elismerő üzenetet kaptam.”

„Szeretnék visszafizetni nekik mindent, és tudom, hogy itt, Spanyolországban már a 2021-es évre gondol mindenki, azt akarják látni, hogy a Ferrari kormánya mögött a dobogókért és győzelmekért harcolok. Most viszont még szeretném félretenni a Ferrarit egy kicsit, és kizárólag a McLarenre fókuszálok.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Ajánlott híreink
Sainz: Furcsán zajlottak a tárgyalások a Ferrarival
Verstappen: Egy Mercedesszel is 2 tizeddel gyorsabb lennék Hamiltonnál
Marko: Gasly nem megy az Alpine-hoz, de a Red Bullhoz se
Rosberg nem akar F1-es csapatfőnök lenni
Ajánlott híreink

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!