Sainz: Furcsán zajlottak a tárgyalások a Ferrarival

Carlos Sainz, McLaren
Fotó: McLaren
2021-ben már a Ferrarinál folytathatja Forma-1-es pályafutását Carlos Sainz, a spanyol pilóta pedig elárulta, nagyon furcsán zajlottak az egyeztetések az olasz istállóval.

Sainz a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel helyét veszi majd át Maranellóban, kinek szerződését nem hosszabbítja meg a Ferrari.

Sainz a Sky Sport Italiának nyilatkozva elárulta, mivel a járványhelyzet miatt nem ülhettek le személyesen tárgyalni a Ferrari vezetőivel, meglehetősen furcsán zajlottak az egyeztetések.

„Elég különleges hét volt – úgy tárgyalni, hogy egyszer sem láttuk egymást, elég furcsa dolog!” – fogalmazott a 25 éves pilóta.

„Otthon voltam édesapámmal, és folyamatos kapcsolatban álltunk az ügynökömmel, és végül elég jól összehoztuk.”

Sainz azt mondja, szeretne köszönetet mondani jelenlegi csapatának, a McLarennek is.

„Köszönetet kell mondanom a McLarennek és az egész csapatnak azért, amit értem tettek. Alig várom már, hogy személyesen is találkozzunk, és megköszönjem nekik.”

„Szeretnék visszatérni Wokingba, és újrakezdeni a munkát! Azt hittem, a bejelentésem után lesznek, akik belebetegednek, ehelyett viszont rengeteg érzelmes és elismerő üzenetet kaptam.”

„Szeretnék visszafizetni nekik mindent, és tudom, hogy itt, Spanyolországban már a 2021-es évre gondol mindenki, azt akarják látni, hogy a Ferrari kormánya mögött a dobogókért és győzelmekért harcolok. Most viszont még szeretném félretenni a Ferrarit egy kicsit, és kizárólag a McLarenre fókuszálok.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Barcelonában!