Sainz: Gyorskörök és versenyszimuláció az utolsó tesztnapon

Fotó: Pirelli
CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA, SPAIN - MARCH 01: Carlos Sainz Jr, McLaren MCL34 sparks during the Barcelona February testing II at Circuit de Barcelona-Catalunya on March 01, 2019 in Circuit de Barcelona-Catalunya, Spain. (Photo by Glenn Dunbar / LAT Images) sparks
Sikerült hasznos és eredményes munkát végeznie pénteken, Barcelonában a McLaren spanyol versenyzőjének, Carlos Sainznak.

A spanyol versenyző 134 kört, azaz mintegy 624 km-t tett meg az utolsó előszezoni tesztnapon, elmondása szerint pedig úgy érzi, jól felkészülten indulhatnak el az Ausztrál Nagydíj helyszínére, Melbourne-be.

Sainz elárulta, az utolsó tesztnapon a gyorskörökre és egy versenyszimulációra is lehetősége volt.

„Mindig jó új elindulni Ausztráliába, hogy jó formában zárjuk a teszteket és sok kilométert megteszünk” – mondta a spanyol.

„A négy tesztnapból a legutolsón tettem meg a legtöbb kört, és sikerült teljesítenem az első versenyszimulációt is mindenféle probléma nélkül, illetve néhány gyorskör is összejött délelőtt, ami hasznos volt az autó megértése szempontjából.”

Fotó: McLaren

„Most visszamegyek a gyárba, hogy még dolgozzak egy kicsit a csapattal, és jól felkészüljünk az első versenyre. A saját felkészülésünkre és teljesítményünkre fókuszáltunk, szóval lehetetlen megmondani, hogyan is állunk versenytársainkhoz képest.”

„Hálás vagyok a csapatnak a kemény munkáért, most pedig már alig várom, hogy valóban elkezdődjön az új szezon.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS