Friss hírek

Sainz: Jobban fekszenek nekünk az imolai körülmények

Jó formában kezdett a Forma-1-es Emilia-Romagna Nagydíjon a Ferrari újonnan szerződtetett versenyzője, Carlos Sainz. A spanyol úgy érzi, ezen a hétvégén erősebbek lehetnek.

Sainz a két Mercedes, valamint Pierre Gasly mögött a 4. legjobb időt futotta a második imolai szabadedzésen, elmondása szerint pedig nagyon örül annak, hogy végre egy új pályán is körözhetett a Ferrari SF21-es versenyautójával.

„Fontos nap volt ez a számomra, hiszen vártam már, hogy először vezessem az autót egy másik pályán” – mondta a spanyol. „Az eltérő kanyarok, aszfalt és hőmérséklet miatt érdekes nap volt, az egyszer biztos!”

Hirdetés
 

Sainz úgy érzi, optimistán várhatják a folytatást, hiszen a tempóval nem voltak gondok pénteken. Itt-ott persze lehet még javítani, így szombatra tovább gyorsulhatnak.

„Úgy tűnik, ezen a hétvégén egy kicsit versenyképesebbek vagyunk, és alapvetően az autóval kapcsolatos érzések pozitívak, mivel a körülmények jobban fekszenek nekünk.”

„Érezni a több tapadást, és élveztem a mai körözést – körről körre építettem fel az önbizalmam, próbáltam keresni a határokat az egész pályán. Még nem tartok ott, ahol szeretnék, de jól indult a hétvége, és még ott lesz a harmadik edzés, ahol finomhangolhatunk mindent az időmérő előtt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Sainz: Jobban fekszenek nekünk az imolai körülmények
Russell és Norris támogatják a kevesebb edzést
Sainz: Nagyon le vagyunk maradva a Red Bulltól, de legalább tudjuk, mi a gond
Hamilton: Az egész év a felzárkózásról szólhat számunkra
Évtizedes tradíciót tiltanak be a Forma-1-ben

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!