Sainz: Ki kell derítenünk, mi történt Abu Dhabiban - F1VILÁG.HU

Sainz: Ki kell derítenünk, mi történt Abu Dhabiban

Alaposan a dolgok mélyére kell ásnia a Ferrari Forma-1-es csapatának, hogy kiderítse, Carlos Sainz miért nem tudott jó teljesítményt nyújtani a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjon.

A spanyol versenyző számára nem alakult jól az elmúlt időszak: Las Vegasban egy szerencsétlen baleset pecsételte meg a hétvégéjét, amikor egy fellazult csatornafedélre hajtott, az Abu Dhabi Nagydíj második szabadedzésén pedig ugyancsak összetörte autóját — ezúttal már önhibájából.

A spanyol aztán képtelen volt összekapni magát: elmondása szerint nem volt meg a tempó, és nem is tudott magabiztos lenni a Ferrari autójában, és végül nem tudott pontot szerezni az évad utolsó versenyhétvégéjén. Sainz azt mondja, ki kell deríteniük, mi történt, és ami különösen sajnálatos, hogy a gyenge forma miatt végül nem lett meg a konstruktőri ezüst a Ferrari számára.

„A legutóbbi két versenyhétvége nem úgy ment, ahogy vártam, vagy ahogy az évet zárni szerettük volna” — ismerte el szomorúan a rutinos spanyol pilóta. „Őszintén mondom, nagyon csalódott vagyok, és nyilvánvalóan nem elégedett, ha azt nézzük, milyen szoros volt a végén a konstruktőri bajnokság szempontjából.”

„De le kell majd ülnünk, ki kell elemeznünk a dolgokat, meg kell néznünk, mit csinálhattunk volna jobban. Egyértelmű, hogy a tempó, és az autóval kapcsolatos általános érzés, valójában semmi nem volt meg.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!