Friss hírek

Sainz: Köszönöm, hogy valóra válhat az álmom

Fernando Alonso kedden bejelentette visszavonulását, és rá két napra kiderült, ki ülhet a helyére. Honfitársa, Carlos Sainz 2019-től a McLaren színeiben versenyez majd.

Ezzel egyúttal a 23 éves pilóta gyerekkori álma is valóra válhat.

Rendkívül boldog vagyok, mert már hivatalos, hogy a McLaren pilótája leszek a következő szezontól. Ez egy olyan dolog, amit már egy ideje szerettem volna, és nagyon várom már ezt a fejezetét a karrieremnek.” – mondta Sainz, aki kifejtette, miért is álmodozott erről az istállóról.

Gyerekkorom óta McLaren-drukker vagyok. Egy hatalmas név, ráadásul olyan versenyzők voltak ennél a csapatnál, akik a Formula-1 hősei között szerepelnek. Természetesen egy közülük Fernando is, így még különlegesebb, hogy az ő helyét foglalhatom el, mint a McLarennél versenyző spanyolok következő generációja.

Hogy ki lesz Sainz csapattársa, még kérdéses, hiszen egyelőre úgy fest, Vandoorne helye nem biztos. De a spanyol már biztosan a McLaren színeiben versenyez 2019-től.

Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a McLarennél, hogy lehetőséget adtak számomra. Hogy valóra váljon az álmom. Hosszú távra terveznek, és nagyon várom, hogy a sikerhez visszavezető út részese lehessek.” – tette hozzá.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!