Sainz: Leszegett fejjel kell folytatnom a munkát - F1VILÁG.HU

Sainz: Leszegett fejjel kell folytatnom a munkát

HIRDETÉS
Sokat kell még tanulnia Carlos Sainznak ahhoz, hogy a lehető legkényelmesebben érezze magát a Ferrari versenyautójában – ezt nyilatkozta a spanyol versenyző Portugáliában.
GP PORTOGALLO F1/2021 - GIOVEDÌ 29/04/2021  Carlos Sainz
 credit: @Scuderia Ferrari Press Office

Sainz a McLarentől szerződött át az olasz istállóhoz, egyelőre azonban még bevallottan ismerkedik a Ferrarival, illetve a maranellóiak versenyautójával.

A Portugál Nagydíj előtt viszont optimistán nyilatkozott, szerinte ugyanis az adatok azt mutatják, egyáltalán nem lassabb, mint csapattársa, Charles Leclerc.

Sainz a minap, Portimaóban úgy nyilatkozott, a szezon eleje kétségkívül a tanulásról szól számára, ám úgy érzi, remek fejlődést ért el az elmúlt időszakban.

„Még csak 2 versenyen vagyunk túl a 23-ból, szóval nyilván rengeteg még a tanulnivaló, sok mindenen kell még átrágnunk magunkat” – mondta a spanyol versenyző.

„Eddig meglehetősen elégedett vagyok azzal, ahogy beilleszkedtem a csapatba, és azzal is, ahogy mennek a dolgok. Persze többre vágyom, mint ahogy a csapat is. Azt gondolom, leszegett fejjel kell folytatnom a munkát, és jönni fognak majd a dolgok, ahogy történt az az első két versenyen is.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!