Sainz már tárgyalt a folytatásról, de nem aggódik a jövője miatt - F1VILÁG.HU

Sainz már tárgyalt a folytatásról, de nem aggódik a jövője miatt

HIRDETÉS
A McLaren versenyzője, Carlos Sainz azt mondja, egyáltalán nem sietős számára, hogy meghosszabbítsa szerződését a brit istállóval.
Carlos Sainz, McLaren

A spanyol pilóta 2019-ben csatlakozott a McLarenhez, és a 6. helyen zárta a tavalyi bajnokságot, a Brazil Nagydíjon pedig dobogóra is állhatott.

Sainz jelenleg érvényes szerződése 2020 végén lejár, és bár elismerte, tárgyalt már csapatával a folytatásról, egyáltalán nem sietős számára a döntés.

„Nyilván nem titok, hogy nagyon boldog vagyok itt, a McLarennél, és természetesen folytak már dolgok a háttérben” – mondta a spanyol a Motorsport.com című lapnak.

„Már elkezdtünk tárgyalni, ugyanakkor viszont lazán kezeljük, hiszen még csak február van. Szóval egyáltalán nincs sietség. Nem titkolom, nagyon-nagyon elégedett vagyok a McLarennél, nagyon bízom ebben a projektben, és az, ahogy alakult a történet eleje.”

A tavalyi szezon volt az első Sainz pályafutásában, amikor több évre szóló szerződése volt, így nem kellett amiatt aggódnia, hogy mit fog csinálni a következő évben.

„Szerintem ez is komoly szerepet játszott abban, ahogy végül az idény alakult. A stabilitás mindig hasznos egy sportoló, vagy versenyző számára. Ami engem illet, soha nem fordult elő velem ilyen korábban, szóval nem tudtam, milyen hatással lesz rám, de nyilván végül jó hatása volt.”

„Magamra fókuszálhattam – arra, hogy miképp legetek jobb versenyző, és hogyan segíthetem a csapatot abban, hogy jobbá váljon a következő idényre.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!