Sainz maradni akar a Toro Rossónál - F1VILÁG.HU

Sainz maradni akar a Toro Rossónál

HIRDETÉS

A Toro Rosso ifjú versenyzője, Carlos Sainz Jr. Brazíliában elhintette, 2016-ban is az olasz istálló színeiben folytatja pályafutását.


A Toro Rosso ifjú versenyzője, Carlos Sainz Jr. Brazíliában elhintette, 2016-ban is az olasz istálló színeiben folytatja pályafutását.

A legfrissebb sajtóhírek szerint a Toro Rosso jövőre a Ferrari 2015-ös erőforrásait használja majd, így folytathatja F1-es szereplését, míg testvércsapata, a Red Bull feltehetően a Renault aggregátjaival versenyez 2016-ban is.

Arról, hogy kik lesznek a Toro Rosso versenyzői, egyelőre még nem született döntés, Sainz azonban elárulta, nem aggódik.

„Nem 100 százalék, de akár maradhatok is… nem aggódom, fogalmazzunk így” – mondta a spanyol, utalva arra, hogy feltehetően szerződést hosszabbít majd a faenzai csapattal.

„Erre fókuszálok, hogy a Toro Rossóval maradjak. Ennek örülnék a legjobban, mert tényleg hiszek ebben a csapatban. Ha sikerül felülkerekedni az ide fő gondokon – a motorerőn és a megbízhatóságon –, akkor nagyon erősek lehetünk.”

„Én is tapasztaltabb leszek már, és remélem, hogy sikerül előrelépni 2016-ban. Most, hogy már ismerem az F1-et, és magamat is, kielemezhetem a dolgokat, hogy megtudjam, min kell még javítanom.”

„Szerintem jó munkát végzek, és remélem, hogy jövőre is így lesz, és még több pontot szerezhetek, illetve kevesebb technikai gondom lesz.”

Ami Sainz csapattársát, Max Verstappent illeti: úgy tudni, a holland tehetségnek hosszú távra szóló szerződése van a Red Bull-lal, így ő is maradhat az STR-rel 2016-ban.

„Rengeteg dolgot kell még megtanulnom, és nagyon elégedett vagyok a helyemmel” – mondta a holland.

Hirdetés

„Remélhetőleg pár év múlva már a győzelmekért harcolhatok. Szerintem mindenki ezt szeretné.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!