Friss hírek

Sainz: Megsérült az autóm a kicsúszáskor

Nehéz versenyt futott hazai közönsége előtt, Spanyolországban a Ferrari versenyzője, Carlos Sainz, aki úgy érzi, a körülményeket tekintve elégedett lehet a Barcelonában megszerzett 4. hellyel.

Sainz a 3. helyről vágott neki a vasárnapi versenynek, ám nem kezdődött számára jól a futam, ráadásul a 4-es kanyarban a sóderágyba csúszott, és csak a szerencsének köszönhette, hogy folytatni tudta a versenyt. Autója ugyanakkor nem úszta meg sérülés nélkül, így a történtek után már nem tudott kellően jó tempót diktálni, a dobogóra pedig jóformán esélye sem volt.

„Nagyon kemény vasárnapunk volt, és messze van attól, amiben reménykedtünk” – mondta a spanyol. „Egy széllökés kitaszított a pályáról a 4-es kanyarban, és sajnos az autóm megsérült. Onnantól kezdve nagyon küszködtem, mivel hiányzott a leszorítóerő, így sokat csúszkáltam a gumikkal szinte mindenhol.”

Hirdetés
 

„Mindent beleadtunk, hogy felzárkózzunk, és sikerült visszaszerezni a 4. helyet, ami nem olyan rossz a körülményeket tekintve, de közel sem ideális.”

A Ferrari kiábrándító versenyt zárt, másik versenyzőjük, Charles Leclerc ugyanis vezető helyről esett ki motorhiba miatt. Sainz azt mondja, mindent megtesznek azért, hogy egy hét múlva, Monacóban visszavágjanak.

„Sajnálatos, ami Charles-lal történt, hiszen az élről esett ki, de csapatként fogunk dolgozni azért, hogy Monacóban megerősödve térjünk vissza. A legfőbb pozitívuma a mai napnak a lenyűgöző közönség volt, szóval szeretnék köszönetet mondani minden egyes rajongónak a támogatásért. Jöhet a következő!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!