Kattints és kövesd velünk az Orosz Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Sainz: Nehéz lesz felvenni a versenyt Leclerc-rel

Carlos Sainz úgy gondolja, nehéz lesz felvennie a versenyt ferraris csapattársával, Charles Leclerc-rel a 2021-es Forma-1-es szezonban – ugyanakkor jól ki fognak jönni egymással.

Sainz a 2021-es F1-es szezonban már a Ferrari színeiben versenyezhet, miután Sebastian Vettel helyére érkezik a csapathoz. A spanyol pilóta biztos benne, hogy nem lesz könnyű dolga leendő csapattársával, Charles Leclerc-rel szemben, akiről azt gondolja, jelenleg az egyik legjobb a mezőnyben. 

„Ő egy nagy tehetség. Úgy gondolom, hihetetlen szinten versenyez most” – mondta Sainz Leclerc-ről. „Szerintem a mezőnyben az egyik legjobb teljesítményt ő nyújtja. Szóval nehéz lesz felvenni a versenyt vele, különösen az elején, téli tesztek és minden nélkül.”

Sainz hozzátette, az idei évben már többször beszélgettek Leclerc-rel, amióta kiderült, hogy a Ferrarihoz szerződik 2021-ben – ezek a beszélgetések alapján úgy gondolja, jó lesz a csapattársi kapcsolatuk. 

„Ami a kapcsolatunkat illeti, megpróbálom a leginkább professzionálisan kezelni. Aztán ha jól kijövünk a pályán kívül is, annak örülni fogok. Úgy gondolom, jól megleszünk” – folytatta Sainz. „Már néhányszor kapcsolatban voltunk, és már most jól kijövünk egymással, az elmúlt hónapokban beszélgettünk kicsit.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!