Sainz nem kommentálja a Ferrariról szóló pletykákat

Carlos Sainz, McLaren MCL34
Fotó: McLaren
Nem kívánta kommentálni a Ferrarival kapcsolatos pletykákat a jelenleg a McLaren csapatának alkalmazásában álló Carlos Sainz.

A spanyol pilóta jelenlegi kontraktusa az év végén lejár a wokingi istállónál, ezzel azonban nincs egyedül: 3 pilótát leszámítva senkinek sincs még szerződése a 2021-es évadra.

Köztük van Sebastian Vettel is, aki a minap egy interjúban arról beszélt, várhatóan még azt megelőzően hosszabbít a Ferrarival, hogy elkezdődik a koronavírus-járvány miatt jócskán megcsúszó F1-es idény.

Ha Vettel esetleg mégis távozik, helyére többen pályázhatnak, köztük van Daniel Ricciardo és Carlos Sainz is.

Utóbbi versenyző a spanyol médiának nyilatkozva nemrég azt mondta, hízelgő, hogy összefüggésbe hozták az olasz csapattal, de nem igazán szeretne a pletykákra reagálni.

„Jól esik, amikor az emberek észre veszik a munkádat, és értékelik, amit csinálsz” – mondta Sainz, aki azonban jól érzi magát a McLarennél.

„Amikor aláírtam a szerződésem, tudtam, hogy nagy kihívás vár rám. Tudtam, hogy vezetnem kell a csapatot, és mindent bele kell adnom, hogy jó autót fejlesszünk.”

„Már az év elején is mondtam, hogy voltak egyeztetések a hosszabbítással kapcsolatban, de jelenleg minden áll, és időbe telik, mire előrelépünk.”

„Ami a Ferrarinál való versenyzés lehetőségét illeti, inkább nem kommentálnám a pletykákat. A McLarenre fókuszálok.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS