Friss hírek

Sainz: Nem vagyunk olyan gyorsak, mint Monacóban

Bár mindkét pénteki szabadedzésen a 3. helyen zárt, Carlos Sainz állítja, a Ferrari határozottan „nem olyan gyors” Bakuban, mint két hete, Monacóban.

A spanyol pilóta Monte-Carlóban első dobogós eredményét szerezte a Scuderia színeiben, és bár a maranellóiak nem számítottak erős szereplésre az Azeri Nagydíjon, a Ferrari autói meglepően jónak bizonyultak a nyitóedzéseken.

Sainz azt mondja, bár az való igaz, hogy gyorsabbak voltak, mint várták, az egyértelmű, hogy nincsenek olyan formában, mint a monte-carlói hétvégén.

Hirdetés
 

„És az is igaz, hogy szereztem egy kis szélárnyékot a jó köreimben” – mondta a Ferrari spanyolja. „A hosszú etapon nem láttuk tisztán a tempót. Szóval a teljes kép talán nem olyan tiszta. Szombaton talán már okosabbak leszünk, de határozottan nem vagyunk olyan gyorsak, mint Monacóban – ez biztos.”

„Azt gondolom, a Red Bull rövid- és hosszú etapokon is gyorsabb nálunk, nekünk viszont leszegett fejjel kell dolgoznunk, és ki kell derítenünk, hogy tudunk-e még javítani a köridőkön.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Sainz: Nem vagyunk olyan gyorsak, mint Monacóban
Kiderült, hol lesznek F1-es sprintfutamok jövőre
Alonso frusztrált ugyan, de azt mondja, örökké hálás lesz az Alpine-nak
Az FIA szerint jó döntést hoztak, hogy megemelik a padlóélek magasságát a Forma-1-ben
Hockenheim nem akar F1-es versenyt rendezni jövőre
Norris idén is le tudta nyűgözni a McLaren főnökét

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!