Sainz: Nem valószínű, hogy a Toro Rossónál maradok - F1VILÁG.HU

Sainz: Nem valószínű, hogy a Toro Rossónál maradok

HIRDETÉS
FORMULA 1 - GP of Austria 2017

A Toro Rosso ifjú versenyzője, Carlos Sainz azt mondja, nem valószínű, hogy 2018-ban is az olasz kiscsapat színeiben áll rajthoz a Forma-1-ben.

A spanyol versenyző szolgálatai iránt a hírek szerint több istálló is érdeklődik – sőt, tavaly a Renault leszerződtette volna őt a 2017-es idényre, a Red Bull azonban nem engedte el az ifjú tehetséget.

Sainz az Osztrák Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján úgy nyilatkozott, a legideálisabb kétségkívül az volna, ha 2018-ban a Red Bull Racingnél folytathatná F1-es pályafutását, miután azonban Daniel Ricciardónak és Max Verstappennek is érvényes szerződése van, máshol kell körülnéznie.

„Hosszú szezon áll még előttünk, és mindig előjönnek bizonyos pletykák. Az elsődleges célom, hogy a Red Bullnál legyek jövőre, és dobogókért, illetve győzelmekért harcoljak – vagy bármiért, amire esélyük lesz” – fogalmazott Sainz Spielbergben.

„Továbbra is erre hajtok. Ha ez nem jön össze, nem valószínű, hogy egy negyedik szezont is eltöltök a Toro Rossónál, nem fogom becsukni az ajtót egyetlen lehetőség előtt sem. Határozottan készen állok arra, hogy megtegyek egy előrelépést a pályafutásomban. Majd meglátjuk, hogy alakul.”

„De még nagyon korán van – fogalmam sincs, mi fog történni jövőre. Nekem az a dolgom, hogy vezessem az autót, méghozzá annyira gyorsan, amennyire csak tudom.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!