Friss hírek

Sainz reméli, megoldásokkal érkezik a McLaren Portugáliába

A McLaren Forma-1-es csapatának versenyzője, Carlos Sainz azt reméli, a hétvégi Portugál Nagydíjra sikerül megoldást találniuk azokra a problémákra, melyek legutóbb, a Nürburgringen hátráltatták őket.

Bár Sainz az 5. helyen ért célba az Eifel Nagydíjon, a McLarennek nem volt sima hétvégéje, Lando Norris például műszaki hiba miatt el sem jutott a kockás zászlóig.

Sainz azt mondja, bízik abban, hogy hétvégén, Portimaóban mindkét autóval értékes pontokért harcolhatnak, hiszen szeretnének tovább harcolni a konstruktőri 3. helyért.

„A legutóbbi, németországi hétvége nem a legjobb volt számunkra, habár sikerült értékes pontokat szereznünk az 5. hellyel” – mondta a spanyol.

„Az elmúlt néhány napban keményen dolgoztunk a versenyen gyűjtött adatokkal, és remélhetőleg sikerül orvosolnunk Portugáliára azokat a problémákat, amelyekkel szembesültünk.”

„Portimao ismeretlen terep számomra, mint ahogy számos más pilóta, illetve az F1 számára. De tetszik a kihívás, és szeretném már a hétvége elején elkapni a fonalat.”

„A riválisaink jól teljesítenek a versenypályán, mi pedig szeretnénk harcolni azért, hogy a lehető legjobb helyen végezzünk a bajnokságban. Hat verseny még hátravan, és egészen az utolsóig keményen nyomjuk majd.”

A McLaren egyébként jelenleg a 4. helyet foglalja el a konstruktőrök versenyében, mindössze 4 pont a lemaradása a Racing Pointtal szemben, a Renault-t pedig mindössze 2 ponttal előzi meg.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!