Friss hírek

Sainz: Sok a hiba a bokszban, muszáj lesz fejlődnünk!

Carlos Sainz szerint muszáj javítania a bokszkiállásokon a Ferrari Forma-1-es csapatának, túl sok pontot veszítettek ugyanis idén amiatt, hogy balul sült el egy-egy kerékcsere.

A spanyol versenyzőnek legutóbb a múlt hétvégi Amerikai Nagydíjon akadtak gondjai a bokszkiállás során, és két héttel korábban, Törökországban szintén egy lassú kiállás nehezítette a dolgát.

„A bokszkiállás ismét balszerencsés volt. Meg kell vizsgálnunk ezt, javulnunk kell csapatként, mert nem vagyunk elégedettek a helyzettel” – mondta Sainz.

Hirdetés
 

„Volt már jó néhány kiállásunk, melyek során szenvedtünk. Ami engem illet, sorozatban ez volt a második, és azt hiszem, összességében a harmadik idén. Szóval elég sok pontot hagyunk az asztalon ezek miatt a kisebb problémák miatt.”

Sainz azt mondja, ha nem hibáznak a bokszban, Austinban Daniel Ricciardo elé kerülhetett volna.

„Csapatként dolgoznunk kell ezen, hogy javítsunk a dolgon. A mélyére kell ásnunk, mert vannak pontok, amik idén talán nem annyira fontosak, viszont, ha a bajnoki címekért akarunk harcolni a jövőben, ezeket a dolgokat tökéletesen kell csinálnunk, és most talán nem vagyunk jók bennük.”

Mattia Binotto, a Ferrari csapatfőnöke megerősítette, vizsgálják, mi okozta a texasi problémát a bokszban.

„Tudjuk, hogy valami gond volt a jobb hátsónál” – magyarázta. „Nehézséget okozott a gumi levétele, ilyen egyszerű.”

„Hogy miért történt, azt most ki fogjuk alaposan elemezni. De alapvetően ez történt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!