Friss hírek

Sainz: Szerintem büszke lehetek a teljesítményemre

Carlos Sainz, a Ferrari F1-es versenyzője úgy érzi, büszke lehet eddigi teljesítményére a Ferrarinál, hiszen versenybe tud szállni csapattársával, Charles Leclerc-rel.

A 2021-ben csapatot váltó versenyzők közül többen – például Sebastian Vettel, Sergio Perez vagy Daniel Ricciardo is – úgy érzik, még nem sikerült teljesen alkalmazkodniuk új versenygépükhöz. 

Ellenben Sainz, aki a McLarentől érkezett a Ferrarihoz, úgy gondolja, sikerült hamar belerázódnia a munkába, így már csapattársával, Leclerc-rel is fel tudja venni a harcot

Sainz szombaton csalódottan nyilatkozott a Monacói Nagydíj időmérőjét követően, miután nem tudott csatába szállni a pole pozícióért: Leclerc ugyanis falhoz csapta a Ferrarit, így piros zászlóval ért véget a kvalifikáció.

„Biztos vagyok benne, hogy ha megemésztem ezt a hétvégét, és visszanézek rá, akkor sokkal boldogabb leszek” – mondta a spanyol pilóta. 

„Ez az ötödik versenyem a csapattal, Monacóban, az egyik leggyorsabb srácot szorongatom, aki ellen valaha versenyeztem, és ez Charles. Egész hétvégén keményen szorongatom. És azt hiszem, sok olyan pont volt a hétvégén, amikor gyorsabb voltam.”

„Hogy ilyen érzéseim vannak az autóval kapcsolatban a szezon ilyen korai szakaszán, egy ilyen nehéz pályán, azt hiszem, erre büszke lehetek, mert a többi új pilóta más csapatoknál nem teljesít ilyen jól itt.”

„Szóval örülnöm kellene, de most egyáltalán nem vagyok boldog” – mondta szombaton Sainz. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!