Friss hírek

Sainz: Úgy tűnik, rendben van a tempó

A 7. legjobb idővel zárta a Forma-1-es Orosz Nagydíj pénteki nyitónapját Carlos Sainz, a spanyol pilóta azonban úgy érzi, meglehetősen jó tempóval rendelkeznek Szocsiban.

Sainz a második szabadedzés után úgy fogalmazott, próbálta szépen felépíteni a programját ma, hiszen fontos, hogy a szocsi versenypályán meglegyen az önbizalom az autóban. A rutinos pilóta úgy érzi, ez sikerült, így optimistán várja a folytatást.

„Alapvetően pozitív napunk volt, főleg azért, mert kezdettől fogva jó volt az egyensúly, az autó pedig jobban teljesített egy kicsit ezen a pályán” – mondta a spanyol.

Hirdetés
 

„Persze még sok a tennivaló a hosszabb etapokat illetően, mivel úgy tűnik, az első abroncsok szemcsésednek egy kicsit. Remélhetőleg holnapra meg tudjuk oldani ezt, habár esőre számítunk, és a dolgok gyorsan változhatnak. Majd meglátjuk.”

„Apránként haladtam a mai nyitónapon, próbáltam szokni az autót ezen a pályán, itt ugyanis nagyon fontos az önbizalom. Úgy tűnt, megvan a tempó, de láttuk, hogy a többiek a végén a lágy gumikon rámentek egy kicsit a köridőre is. Mivel esőt mondanak, mi úgy döntöttünk, hogy nem teszünk így. A szemcsésedés az egyetlen, ami aggaszt minket jelenleg. Próbálunk dolgozni ezen vasárnapra.”

„Alapul vesszük majd a ma gyűjtött adatokat, és próbálunk jól felkészülni vasárnapra.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!