Sainz: Úgy tűnik, ez egy ilyen szezon számomra... - F1VILÁG.HU

Sainz: Úgy tűnik, ez egy ilyen szezon számomra…

HIRDETÉS
Összejöhetett volna a kettős győzelem a Ferrari Forma-1-es csapata számára a vasárnapi Osztrák Nagydíjon, Carlos Sainz azonban ezúttal is balszerencsés volt, és egy technikai probléma miatt nem jutott el a kockás zászlóig.
Carlos Sainz Ferrari

A spanyol pilóta a futam utolsó szakaszában a 3. helyen autózott, és épp támadni készült a lassabb tempóval rendelkező Max Verstappent, amikor versenyautója hirtelen lelassult – feltételezhetően motorhiba miatt. Sainznak tehát ezúttal sem volt szerencséje, és a múlt hétvégi győzelem után ismét egy kiábrándító hétvége következett számára.

A Ferrari versenyzője a versenyt követőten arról beszélt, úgy tűnik, számára ez egy ilyen szezon – valahányszor elkapja a fonalat, valami mindig történik vele.

„Jó úton haladtunk a kettős győzelem felé, ami nagyon nagy eredmény lett volna a csapat számára. Nagyon gyorsak voltunk, főleg a kemény keverékű gumikkal, zárkóztunk fel Charles-lal, ami remek jele volt annak, hogy a tempó megvan. De olyan volt ez a verseny, mint az egész szezonom: valahányszor elkapom a lendületet, valami mindig balul sül el” – mondta a spanyol versenyző.

„Ezen a hétvégén nagyon gyorsak voltunk, és egy könnyű verseny kellett volna, hogy legyen ez a csapat számára.”

Amint leparkolta műszaki hibás Ferrariját, az lángra is kapott, ám mivel a sportbírók nem voltak elég gyorsak, Sainz nehéz helyzetbe került, hiszen közben autója elkezdett visszagurulni a pályára.

„Elég nehéz helyzet volt, mivel ki akartam ugrani, az autó viszont gurult hátrafelé. Tudtam, hogy van némi tűz, és vártam, hogy odaérjenek a sportbírók, de elég későn jöttek, szóval…” – mondta ezzel kapcsolatban Sainz.

A Ferrari másik versenyzője, Charles Leclerc megnyerte a spielbergi futamot.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!