Sainz vasárnap harcolni akar Norrisszal - F1VILÁG.HU

Sainz vasárnap harcolni akar Norrisszal

HIRDETÉS
Az 5. helyről rajtolhat majd a 2021-es Forma-1-es szezon utolsó versenyén, Abu Dhabiban a Ferrari pilótája, Carlos Sainz. A spanyol elégedett, bár úgy érzi, akár a 3. hely is meglehetett volna.
GP ARABIA SAUDITA F1/2021 - DOMENICA 05/12/2021 
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Carlos Sainz

A 3. helyen végző Lando Norris ugyanis mindössze 61 ezredmásodperccel volt gyorsabb Sainznál, a ferraris elé ráadásul Sergio Perez is beverekedte magát

Sainz ennek ellenére nem csalódott, leginkább azért, mert a pénteki edzésnap meglehetősen nehezen alakult számára.

„Igazán elégedett vagyok a mai teljesítményemmel, tegnap az egyik legnehezebb péntekünket teljesítettük, és sikerült összekapni magunkat” – fogalmazott a spanyol.

„Keményen dolgoztunk azon, hogy egy versenyképes autót rakjunk össze, szóval hálás vagyok az egész csapatnak. Ez az időmérő megerősítette, hogy szolid fejlődést értünk el a kvalifikációk tekintetében a szezon eleje óta, ez is egy pozitívuma a mai napnak.”

„A harmadik szektor volt a kulcs: nem szabadott túlhajtani a gumikat az első két szektorban. A végeredményt látva még jobb eredményt is elérhettünk volna, hiszen Lando mindössze néhány századdal végzett előttem.”

Ferrari versenyzője hozzátette, bár nehéz lesz előzni Abu Dhabiban, szeretne előrébb jutni a versenyen.

„Nem lesz könnyű előzni a versenyen, de mindent beleadunk majd, hogy jó kis csatát kínáljunk neki, és nyerjünk néhány pozíciót. Szeretném jó formában zárni első ferraris idényemet!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!