Emilia Romagna Nagydíj

Ne maradj le! Kövesd az imolai eseményeket az F1Világ Paddockban! Kattints!

Saját megfigyelőket küld az F1-es tesztre az FIA

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Saját megfigyelőket küld az F1-es tesztre az FIA

Saját megfigyelőit is elküldi a július 17-19. között esedékes Forma-1-es tesztre a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA).


Saját megfigyelőit is elküldi a július 17-19. között esedékes Forma-1-es tesztre a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA).

Ahogyan arról korábban az F1Világ.hu is beszámolt, a sportot irányító testület úgy döntött, a háromnapos gyakorláson nemcsak ifjú tehetségek vehetnek majd részt, hanem a csapatok aktív versenyzői is – mindezt azért, hogy a Pirelli mihamarabb megoldást találjon gumiproblémáira.

Az FIA azonban kikötötte, az aktív pilóták kizárólag a gumifejlesztésekben segédkezhetnek, ennek ellenőrzésére pedig a szövetség saját megfigyelőit is elküldi a gyakorlásra.

A testület tájékoztatása szerint a megfigyelők minden egyes csapat tesztprogramját figyelemmel kísérik majd, hogy meggyőződjenek arról, az autók fejlesztési munkálatait kizárólag a fiatal versenyzők végzik.

Hogy pontosan hogyan is kívánja ellenőrizni a csapatok munkáját az FIA, azt nem tudni, ám az biztos, hogy nem lesz könnyű dolga, az alakulatok ugyanis vélhetően számos újítást kipróbálnak majd Silverstone-ban.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!