Sajtó: Bottas menedzsere a Renault-val tárgyal - F1VILÁG.HU

Sajtó: Bottas menedzsere a Renault-val tárgyal

HIRDETÉS
Német sajtóértesülések szerint egyeztetések folynak a Renault Forma-1-es csapata, valamint Valtteri Bottas menedzsmentje között.
SPIELBERG,AUSTRIA,28.JUN.19 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, free practice. Image shows Valtteri Bottas (FIN/ Mercedes). Photo: GEPA pictures/ Harald Steiner - For editorial use only. Image is free of charge.

A finn versenyző jelenleg érvényes szerződése a 2020-as év végén lejár a Mercedesnél, olasz lapértesülések szerint pedig jó esély van rá, hogy a következő idényben George Russell lesz Lewis Hamilton csapattársa.

Mindeközben természetesen Sebastian Vettelről is pletykálnak, aki állítólag a német istállóhoz szerződne – ha ez nem jön össze, hátat fordíthat a Forma-1-nek.

A szóbeszédek pedig kétségkívül bizonytalansággal tölthetik el Valtteri Bottast is, és úgy tűnik, a finn több vasat tart a tűzbe.

A Motorsport-Total.com című lap értesülései szerint Bottas menedzsere, Didier Coton nemrég találkozott a Renault F1-es csapatát irányító Cyril Abiteboullal, és a jövő évről egyeztettek.

A Renault a hírek szerint Fernando Alonsóval folytat előrehaladott tárgyalásokat a 2021-es évvel kapcsolatban, ám természetesen más opciókat is fontolóra vesz arra az esetre, ha a kétszeres világbajnokkal végül nem tud megállapodni.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!