Sajtóhír: A Red Bull Perez szolgálatai iránt érdeklődik - F1VILÁG.HU

Sajtóhír: A Red Bull Perez szolgálatai iránt érdeklődik

HIRDETÉS
A legfrissebb sajtóértesülések szerint Sergio Perez tervei felől érdeklődött a Red Bull Forma-1-es csapata. A mexikói versenyző ülés nélkül maradt 2021-re, miután jelenlegi csapata, a Racing Point leszerződtette Sebastian Vettelt.
Sergio Perez, Racing Point waves to fans

A Racing Point csütörtökön jelentette be, a következő idényben a Sebastian Vettel – Lance Stroll kettőssel vág neki az F1-es világbajnokság küzdelmeinek. A német versenyző Sergio Perez helyét veszi át, akivel szerződést bontott a silverstone-i istálló.

Hogy Perez marad-e a Forma-1-ben jövőre, azt nem tudni: nem sok elérhető hely van a mezőnyben, és az elmúlt napokban főleg a Haas és az Alfa Romeo csapatait említették opcióként a mexikói szempontjából.

A Toszkán Nagydíj helyszínén, Mugellóban viszont arról szólnak a hírek, a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner is érdeklődött Perez terveiről.

A Movistar televízió értesülései szerint Horner múlt héten személyesen hívta fel a rutinos pilótát, hogy arról érdeklődjön, mik a tervei a jövőre nézve, a Sky Sport szerint pedig a szakember egyeztetett a pilóta menedzsmentjével is.

Utóbbi televízió rá is kérdezett Hornerrél erre, a Red Bull-főnök pedig nem tagadott, noha leszögezte, elsődleges céljuk, hogy Alexander Albont jobb teljesítményhez segítsék hozzá.

„Van pár erős versenyző, nem igaz? Úgy értem, Nico Hülkenberg is elérhető” – mondta a szakember diplomatikusan.

„A prioritás számunkra nyilvánvalóan Alex, az én feladatom viszont az, hogy tisztában legyek azzal, mik az egyéb lehetőségek. De a prioritás Alex, és arra törekszünk, hogy Alex kihozza magából azt, ami benne van.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!