Sajtóhír: Hamilton hosszabbított a Mercedesszel

Fotó: Red Bull
SPIELBERG,AUSTRIA,30.JUN.18 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, qualifying. Image shows Lewis Hamilton (GBR/ Mercedes). Photo: GEPA pictures/ Daniel Goetzhaber // GEPA pictures/Red Bull Content Pool // AP-1W4TA61KH2111 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

Sajtóértesülések szerint 2020-ig meghosszabbította szerződését a Mercedes csapatával Lewis Hamilton. A brit versenyző állítólag évi 40 millió eurós fizetést kap majd.

A hírről az általában jól értesült Bild című német lap számolt be. Hamilton szerződése az idei szezon végén járt volna le, most újabb 2 évvel hosszabbított a Mercedesszel.

A német istállónál már hónapok óta hangoztatják, tulajdonképpen sikerült mindenben megállapodniuk a négyszeres világbajnokkal a folytatásról, csupán a szerződés részleteit kellett még tisztázni.

Hamilton 2013 óta versenyez a Mercedesnél: a brit a McLarentől érkezett a német alakulathoz, ahol a visszavonuló Michael Schumacher helyét vette át.

A 33 esztendős versenyző azóta 44 futamgyőzelmet szerzett, és 50-szer rajtolt a pole pozícióból, emellett pedig 2014-ben, 2015-ben és 2017-ben is világbajnok lett.

Maradj még, olvasd el ezeket is!

 

 

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!