Sajtóhír: Leclerc hosszabbított a Ferrarival - F1VILÁG.HU

Sajtóhír: Leclerc hosszabbított a Ferrarival

Sajtójelentések szerint a Ferrari Forma-1-es csapata hamarosan bejelentheti, szerződést hosszabbít monacói versenyzőjével, Charles Leclerc-rel.

A 26 esztendős versenyző jelenleg érvényes kontraktusa 2024 végéig szól, a szezon során pedig többször beszélt arról, egyelőre nem érzi fontosnak azt, hogy ezt a megállapodást kiterjesszék, jelenleg ugyanis arra fókuszál, hogy az olasz istállóval mihamarabb visszatérjen a győztesek útjára.

Az Autosprint című olasz szaklap azonban úgy értesült, Leclerc és a Ferrari mégis tárgyalt a színfalak mögött a folytatásról, sőt, meg is állapodtak arról, hogy meghosszabbítják közös szerződésüket. A publikáció szerint a Ferrari már ma, azaz csütörtökön bejelentheti, hogy a monacói versenyző 2025-ben is náluk versenyez majd.

A Corriere della Sera című, szintén olasz lap ugyancsak megerősítette, hogy a felek tárgyalóasztalhoz ültek, állításuk szerint azonban Leclerc garanciát szeretne kapni arra, hogy bajnokesélyes autót tesznek alá a jövőben.

A Ferrari másik pilótájának, Carlos Sainznak ugyancsak 2024 végéig szól a szerződése, ő pedig korábban többször leszögezte, még a következő szezon kezdete előtt szeretné tudni, hol folytatja a versenyzést 2025-től.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!