Sajtóhír: Perezt választotta a Red Bull, ma jöhet a bejelentés! - F1VILÁG.HU

Sajtóhír: Perezt választotta a Red Bull, ma jöhet a bejelentés!

HIRDETÉS
A legfrissebb sajtóhírek szerint már ma bejelentheti a Red Bull Forma-1-es csapata, hogy 2021-ben Sergio Perez lesz Max Verstappen csapattársa a száguldó cirkuszban.
BAHRAIN, BAHRAIN - DECEMBER 05: Alexander Albon of Thailand driving the (23) Aston Martin Red Bull Racing RB16 leaves the garage during qualifying ahead of the F1 Grand Prix of Sakhir at Bahrain International Circuit on December 05, 2020 in Bahrain, Bahrain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Az energiaital-gyárosok már az elmúlt hónapokban sem csináltak titkot abból, ha Alexander Albon nem teljesít jól, helyére Sergio Perez érkezhet, aki idén a Racing Point színeiben a 4. helyen zárta az egyéni pontversenyt, sőt, versenyt is nyert a silverstone-i istállóval.

Német és holland sajtóhírek szerint a Red Bull pedig nemrég döntött: Sergio Pereznek ad lehetőséget 2021-ben, ezt pedig várhatóan pénteken, azaz ma be is jelenti a csapat!

Úgy tudni, Albon is marad a Red Bull kötelékében: az energiaital-gyárosok tartalékosa marad, és komoly feladatok várnak rá az istálló Milton Keynes-i szimulátorában.

A hírek szerint ma a Mercedes is bejelentheti, hogy meghosszabbította Lewis Hamilton szerződését.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!